Yandex Metrica

Muhalefetin çamur attığı Hatay Defne Devlet Hastanesi'nin içinden görüntüler

Muhalefetin çamur attığı Hatay Defne Devlet Hastanesi'nin içinden görüntüler

Muhalefetin dalga geçtiği hatta iftira attığı Defne Devlet Hastanesi söz verildiği gibi 2 ayda bitirildi ve kısa bir süre önce de hasta kabulüne başladı. Hastaneye gelen vatandaşlar, gördükleri hizmetten duydukları memnuiyeti dile getirip yetkililere teşekkür ettiler. Buna rağmen çamur atmaya devam eden birileri var. Hastaneden yansıyan görüntülerde vatandaşların şifa bulmak için yoğunluk oluşturduğu görüldü.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli çifte felaketin ardından devlet, yaraları sarmaya devam ediyor.

11 ilde büyük yıkıma neden olan ve en çok ağır hasar alan Hatay'ın Defne ilçesinde 60 günde yapımı tamamlanan Defne Devlet Hastanesi, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alındı.

Muhalefetin dalga geçtiği hatta iftira attığı Defne Devlet Hastanesi söz verildiği gibi 2 ayda bitirildi ve kısa bir süre önce de hasta kabulüne başladı. Hastaneye gelen vatandaşlar, gördükleri hizmetten duydukları memnuiyeti dile getirip yetkililere teşekkür ettiler.

19 Nisan İzmir'de deprem kaç saniye sürdü? İzmir'de deprem hangi ilçede oldu, merkez üssü neresi? 19 Nisan İzmir'de deprem kaç saniye sürdü? İzmir'de deprem hangi... Haberi Görüntüle

300 YATAĞI VE 12 AMELİYATHANESİ VAR

Tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesi, ağır çelik kullanılarak inşa edildi. Hastanenin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

1044 SAĞLIK ÇALIŞANI GÖREV ALIYOR

Muhalefetin burun kıvırdığı hastanede 36 poliklinik bulunuyor. 51 yoğun bakım yatağı, 41 acil müşahede yatağı, 11 ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz, endoskopi, kolonoskopi, MR, tomografi, ultrason görüntüleme üniteleri ile diş polikliniği de bulunan, tüm branşlarda hizmet veren hastanede 256'sı hekim 1044 sağlık çalışanı görev alıyor.

21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu akşam kimin maçı var? Fenerbahçe neden maç oynamadı? 21 Nisan bugün hangi takımın maçı var? Süper Lig'de bu... Haberi Görüntüle

ENVER AYSEVER'DEN ÇİRKİN İFTİRA

Erdoğan düşmanlığı muhalefeti öyle bir noktaya getirdi ki gazeteciler bile yalan ve iftira kampanyası yürütmeye başladı. Muhalif kimliğiyle bilinen CHP'li gazeteci Enver Aysever, ''Defne hastanesi bitmiş değil. Defne Hastanesi aslında yok. Bugün gitseniz içeride bir doktor yok, personelde yok. Burası dekordan ibaret bir yapı.'' sözleriyle devlete iftira attı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir basımını verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'e anlamlı hediye: O mektubun birebir... Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN ZİYARET

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sabaha karşı ise Defne Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Yatan hastalarla ve sağlık personeliyle bir araya gelen Bakan Koca, yakınlarını bekleyen vatandaşlar ile de sohbet etti.Hastalara acil şifalar dileyip isteklerini soran Bakan Koca, verilen ikramları da geri çevirmedi. Sağlık çalışanlarına tek tek tatlı ikram eden Bakan Koca, ’Hayırlı geceler hayırlı nöbetler’ diledikten sonra hastaneden ayrıldı.

Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi girdi? Ümit Özat hangi partinin başdanışmanı oldu? Ümit Özat siyasete mi... Haberi Görüntüle

2 HAFTA İÇİNDE CERRAHİ OPERASYONLAR BAŞLAYACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Defne Devlet Hastanesi'nde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Hastalarımızın durumu gayet iyi. Sağlık hizmetlerinden memnunlar. 2 hafta içinde cerrahi operasyonlar da başlayacak.'' dedi.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

BAKAN KOCA'DAN BİR PALŞAIM DAHA

Bakan Koca diğer paylaşımında ise ''Defne Devlet Hastanesi hizmetinin 3. gününde. Büyüklerimizin hayır duası ve yavrularımızın gözlerindeki umut hepimize mükafat olarak yeter.'' ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading