Yandex Metrica

MİT'ten dev operasyon! MOSSAD'ın canlı kuryesi ortaya çıktı: Düzenli olarak para gönderiliyor

MİT'ten dev operasyon! MOSSAD'ın canlı kuryesi ortaya çıktı: Düzenli olarak para gönderiliyor

MİT ve İstanbul Polisi'nin geçtiğimiz günlerde ortak olarak düzenlenen özel dedektiflik şirketleri ile MOSSAD arasında yapılan siyasal ve askeri casusluk faaliyetlerine dair yeni detaylar çıktı. İşte detaylar...

Gündem

07.02.2024, 14:57

MİT'ten dev operasyon yapıldı. İsrail istihbaratı ile güvenlik/dedektiflik şirketi sahibi ve çalışanları arasındaki para transferini organize eden Alperen E.'nin ilişkisi gün yüzüne çıktı. MOSSAD'ın canlı kuryesi olduğu açıklanan Alperen E.'nin, emekli polis memuru ve güvenlik şirketi sahibi Mustafa S.'ye düzenli olarak 1 ve ya 2 lira gönderdiği, transferlerden sonra emekli memurun Malezya'daki bir güvenlik/dedektiflik şirketi çalışanı tarafından arandığı öğrenildi.

Gerhard , Tony Blair ve Hollywood oyuncularına yakın koruma yaptığı öğrenilen Mustafa S.'nin 28 Eylül'de Malezya'da Filistin vatandaşlı bir kişinin kaçırılma olayında şebeke lideri olarak görev yaptığı netlik kazandı.

İsrail Ulusal İstihbarat Servisi MOSSAD'ın dedektif oyununu deşifre eden operasyon geçen ay yapılmıştı. MOSSAD ajanlarının yönlendirmesiyle Türkiye'deki Filistin uyruklu kişi, kurum ve STK'ları 'danışmanlık', 'özel güvenlik' adı altında 'özel dedektiflik' faaliyeti çerçevesinde para karşılığında gizlice takip eden 44 şüpheli gözaltına alındı, 20'si 'Siyasal ve Askeri Casusluk" suçundan yakalanarak hapse götürüldü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunun soruşturmasında yer alan soruşturmada, güvenlik/dedektiflik şirketi çalışanları ile İsrailli ajanlar tarafından kurulan Çevrimiçi Operasyon ekibi arasındaki para ilişkisi netlik kazandı.

Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve Engin Polat için mahkeme son kararını verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırmadan tutuklanmışlardı! Dilan Polat ve... Haberi Görüntüle

EMEKLİ POLİSLE BAĞLANTISI ÇIKTI

MOSSAD ile şirketlerin bağlantısını kuran canlı kurye Alperen E.'nin 52 yaşındaki Almanya eski başbakanı, Fransa eski başbakanları ve birçok Amerikalı Aktörün yakın korumalıklarını yapmış emekli polis memuru Mustafa S. ile olan bağlantısı tespit edildi.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

KURYE İLE ÖDEME GERÇEKLEŞTİRMİŞ

Lider olarak işi organize ederek özel dedektiflik yapması boyunca Mossad üyelerinden paralar aldığı ve Malezya'da işi gören bağlantılı isimlere yine canlı kurye Alperen E. aracılığıyla ödeme yaptığı netlik kazandı.

Emekli polis verdiği ifadesi doğrultusunda, Alperen E.'yi tanımadığını, hiç görmediğini, güvenlik şirketi adı altında kurduğu işletmeyi arayan Alperen'in koruma hizmeti talep ettiğini paraların bu sebepten ötürü gönderildiğini belirtti. Mustafa S., 'Aldığım paraların karşılığında fatura kestim. Bunların hepsi koruma hizmeti için alınmış paralardır. Beni arayan diğer numarları tanınmıyorum. NE için aradıklarını bilmiyrum. Sahibi olduğum şirket nedeniyle herkes telefonuma rahatlıkla ulaşabilir. Casusluk faaliyetiyle bir bağlantım yoktur.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti,' Birisi beni aradığında sabıkası olup olmadığını bilmiyorum. Beni uluslararası numaraJURTlardan arayan çok kişi olmuştur. Sadece bir arama ve iki para yüzünden suçlanıyorum' açıklamasında bulundu. Mustafa S., Siyasal ve Askeri Casusluk" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading