Yandex Metrica

MHP lideri Devlet Bahçeli: Türk milleti tarih yazmıştır

MHP lideri Devlet Bahçeli: Türk milleti tarih yazmıştır

Partisinin genel merkezinde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına tertemiz iradesi ile sahip çıkmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın katılımı ile seçim yapılmış kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan 13’üncü Cumhurbaşkanı seçilmiştir.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:57

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Ekranları başında bizleri izleyen değerli vatandaşlarımıza en iyi dileklerimi sunuyorum. Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına tertemiz iradesi ile sahip çıkmıştır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın katılımı ile seçim yapılmış kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan 13’üncü Cumhurbaşkanı seçilmiştir.

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

''İFTİRA VE İNKAR SİYASETİNE PRİM VERİLMEDİ''

İstikrar ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız sandıkta müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır. Milletimiz iftira ve inkar siyasetine pirim vermemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu da tescillenmiştir. Dünya birleşmiş karşımıza geçmiş ama Türk milletine sökmemiştir.

İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını duyurdu İsyan dolu sözlerle istifa etti: Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldığını... Haberi Görüntüle

''HERKES SAYGI DUYMALI''

Türkiye'nin demokrasi standartlarında yüksek bir seviyeye ulaşmasıyla artık hiç kimsenin ihmal edemeyeceği çarpıcı bir gerçek olmuştur. Tezahür eden milli iradeye herkes ve her kesim asgari ölçülerde saygı duymalıdır. Bundan sonra gelecek Türk asrıdır. 13. Cumhurbaşkanımzı Recep Tayyip Erdoğanı yürekten samimiyetle kutluyorum. 85 milyonun tüm vatandaşları kazanmıştır. Bugün kucaklaşma barışma ve muhabbet kazanmıştır.

MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı MEB duyurdu! Görevde yükselme atama sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞTÜ MÜ?

Cumhurbaşkanımız ile bugün görüşme gerçekleşmemiştir. Ankara’ya dönüşünde tertiplenecek toplantıya davet etmişlerdir, bu toplantıya da katılacağım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading