Yandex Metrica

Meteoroloji vatandaşları uyardı: Dolu ve sağanak yağış beraber geliyor

Meteoroloji vatandaşları uyardı:  Dolu ve sağanak yağış beraber geliyor

Meteorloji’den yapılan son dakika açıklamasına göre dolu ve sağanak yağışı Karadeniz Bölgesi’nde etkisini gösterecek. Yapılan açıklamada vatandaşların dolu ve sağanak yağış konusunda dikkatli olunması istendi.

Gündem

23.01.2024, 19:50

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), vatandaşları gün vererek uyardı. Çok kuvvetli sağanak yağış ile beraber dolu yağışının da etkili olabileceği bildirildi. MGM, Doğu Karadeniz Bölgesi için "kuvvetli yağış" uyarısında bulundu. Meteoroloji, vatandaşları meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü: Gerilimi azaltın Türkiye'den ilk temas: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

DOLU, FIRTINA VE SAĞANAK YAĞIŞ İÇİN UYARI

Doğu Karadeniz Bölgesi için çok "kuvvetli sağanak yağış" uyarısında bulunan Meteoroloji, şu açıklamada bulundu;

“Orta ve Doğu Karadeniz'de beklenen kuvvetli yağışlara dikkat. 21.09.2022 Çarşamba günü Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların gece saatlerinden itibaren Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinde, öğle saatlerinden itibaren Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, özellikle iç kesimlerde yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading