Yandex Metrica

Meteoroloji'den soğuk ve yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji'den soğuk ve yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, hava sıcaklıklarının, iç ve batı kesimlerde hissedilir derecede azalarak mevsim normalleri altına inmesi öngörülüyor. Cuma gününden itibaren tüm ülkede, yağışlı hava hakim olacak.

Gündem

23.01.2024, 18:19

Hava sıcaklıkları hissedilir derecede mevsim normallerin altına inecek ve tüm ülkede yağışlı hava etkili olacak.

Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine çıkabilir' Bakan Özhaseki'den sıcaklık uyarısı: 'Bazı illerde sıcaklıklar 30 derecenin üzerine... Haberi Görüntüle

YAĞIŞ ETKİSİNİ CUMA GÜNÜNDEN İTİBAREN GÖSTERECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, yarın yurdun batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı Karadeniz kıyıları, Sakarya, Bursa'nın kuzey ve doğusu, Balıkesir'in kuzeyi, Antalya'nın iç kesimleri, Konya ve Karaman çevreleri hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

Cuma günü, Batı ve Doğu Akdeniz, Marmara'nın doğusu, Ege Bölgesinin iç kesimleri, İç Anadolu ile Karadeniz Bölgesinde yağış bekleniyor. Yağışların Akdeniz Bölgesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Diğer bölgelerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak? Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan?... Haberi Görüntüle

ÜLKENİN DOĞUSUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK

Cumartesi günü yağışlar yurdun doğu kesimlerine kayacak, Batı ve Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu'da yağış bekleniyor. Yağışlar Doğu Anadolu'nun kuzey ve kuzey doğusunda kar şeklinde olacak.

Pazar günü ise, yurt genelinde yağış beklenmiyor. İç kesimlerde sis ve pus hadisesi görülecek.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi 22 Nisan Pazartesi? Tokat'ta yarın... Haberi Görüntüle

SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

Sıcaklıklar, İstanbul'da 13-15, Ankara ve Sivas'ta 10-14, Konya'da 11-16, İzmir'de 17-18, Erzurum'da 7-10, Antalya'da 20-23, Muğla'da 18-19, Diyarbakır'da 16-19 derece olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading