Yandex Metrica

Meteoroloji'den güzel haber geldi! Soğuk hava yerini güneşli havaya bırakıyor

Meteoroloji'den güzel haber geldi! Soğuk hava yerini güneşli havaya bırakıyor

Meteoroloji'nin hava tahmin raporuna göre, yurtta etkisini gösteren sağanak yağış ve soğuk hava cuma günü yerini güneşli bir havaya bırakacak.

Gündem

08.02.2024, 21:09

Meteoroloji'den yapılan hava durumu tahmin raporuna göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Trakya, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Afyonkarahisar, Denizli, Isparta: Burdur, Konya'nın kuzey kesimleri, Mersin'in iç kesimleri ile Ş. Urfa çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise konseri nerede, ücretsiz mi? Hadise konseri neden başlamadı? 23 Nisan Şişli-Maçka Hadise konseri saat kaçta başlayacak? Maçka Hadise... Haberi Görüntüle

TOZ TAŞINIMINA DİKKAT!

İç ve güney kesimlerde yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık konseri saat kaçta başlayacak, bilet alınacak mı? Zeynep Bastık konseri bedava mı, Üsküdar'da mı olacak? Zeynep Bastık... Haberi Görüntüle

HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR

Hava sıcaklığının Batı kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı, iç ve doğu kesimlerde 3 ila 7 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading