Yandex Metrica

Merdan Yanardağ ile Muharrem İnce'den ağır kavga: Hakaretler havada uçuştu

Merdan Yanardağ ile Muharrem İnce'den ağır kavga: Hakaretler havada uçuştu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, gazeteci Merdan Yanardağ hakkında, sosyal medyadan birbirine girdi. İnce'nin, "Belediye beslemesi, yalancı Mangır Merdan iftiralarına bir yenisini eklemiş. Hodri Meydan" sözlerine Yanardağ ise yanıt olarak, "Hadi oradan Sarayın soytarısı. Muhbir. Senin bu halka ihanet etmene, yüzüstü bırakmana ve dolandırmana bir kez daha izin vermeyeceğiz" ifadesini yazdı.

Gündem

08.04.2024, 21:01

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım büyük bir kavganın fitilini ateşledi.

Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer yeni sezon çıkacak mı, bitti mi? Tarih açıklandı: Baby Reindeer 2. sezon ne zaman? Baby Reindeer... Haberi Görüntüle

"NEREDE SENDE O YÜREK?"

İnce, Yanardağ'ın CHP ve İyi Parti'den para aldığını iddia etmiş, ardından Memleket Partisi, TELE 1'in önünde Yanardağ'ı protesto etmişti. Sosyal medya hesaplarından ve televizyondan devam eden tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Muharrem İnce, Twitter hesabından Merdan Yanardağ'a yönelik yaptığı paylaşımda şöyle yazdı: "Belediye beslemesi, yalancı Mangır Merdan iftiralarına bir yenisini eklemiş. Seçimden sonra mal varlığımda Yalova ve Bursa’da 3 azalma, Muğla’da 1 artış var. Her şey açık, şeffaf. Hodri Meydan! Belediye işini de benim mal varlığımı da TV’de tartışalım. Nerede sende o yürek!"

Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para cezası: Bir günün faturası 45 bin lira Trafikte sakın bu 'iyiliği' yapmayın! Diğer sürücülere haber verenlere para... Haberi Görüntüle

"AUDI" GÖNDERMESİ

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Merdan Yanardağ ise, İnce'ye yanıt olarak şu ifadeleri kullandı: "Hadi oradan Sarayın soytarısı. Muhbir.. O Muğla'daki mal varlığı artışı nedir söyle bakalım? Kıvırma. A-8 Audi filan.. Senin bu halka ihanet etmene, yüzüstü bırakmana ve dolandırmana bir kez daha izin vermeyeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading