Yandex Metrica

Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı adaylığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır

Meral Akşener: Cumhurbaşkanlığı adaylığı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener; Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adayı olmasına destek verdi. CHP lideri, bir “oldu-bitti”ye mi kurban edilecek? Aday olmasının, CHP liderinin siyasi ömrünü bitireceği konuşuluyor.

Gündem

19.03.2024, 01:03

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhurbaşkanlığı adaylığı elbette Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkıdır ve saygı duyulması gereken bir durumdur. Ben dolayısıyla CHP'nin Genel Başkanı'nın cumhurbaşkanı adaylığına dair tutumunun olmasına dair saygı gösteririm" dedi.
Akşener’in bu açıklamayı, Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de yapması dikkat çekti.

Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Havada panik anları! THY yolcu uçağının camı patladı! Haberi Görüntüle

HDP'Yİ YİNE GİZLEDİ

Akşener konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: Türkiye’de cumhurbaşkanlığı adaylığı kesin olan bir kişi var. Cumhur İttifakı'nın adayı Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Aday ilan eden kimdir ? Sayın Bahçeli. Türkiye’nin önünü tıkayacak bir şahıs olmayacağım dedim. Biz 24 Haziran’da CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti olarak gittik ama 31 Mart'ta sadece CHP ve İYİ Parti olarak gittik. 
Millet İttifakı kaç partiden oluşacak, onu biliyor muyuz? Ben İYİ Parti Genel Başkanı olarak bilmiyorum. Bu telaşı anlayabilmiş değilim ben. Biz Gelecek Partisi ve Deva Partisi’nin Genel Başkanları aday mıdır değil midir ben bilmiyorum, sonra belediye başkanlarımız aday olacak mı bilmiyoruz."

Kaynak: DHA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading