Yandex Metrica

MEB yarıyıl tatili öncesi duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bu yıl ilk defa uygulanacak

MEB yarıyıl tatili öncesi duyurdu! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Bu yıl ilk defa uygulanacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarıyıl tatili öncesi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen yaz okullarının sonrasında bu yıl ilk kez kış okulları yapılacak. Yarıyıl tatili süresince ücretsiz erişilebilecek kursların detayları haberimizde.

Gündem

23.01.2024, 20:19

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yarıyıl tatili öncesi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için son dakika açıklaması geldi. Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen yaz okullarının sonrasında bu yıl ilk kez kış okulları yapılacak.

15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Portakal Çiçeği Karnavalı Haluk Levent Konseri ücretli mi, bedava mı? 15 Nisan Adana Haluk Levent konseri saat kaçta, ne zaman... Haberi Görüntüle

21 OCAK'TA BAŞLAYACAK

İlkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 19 milyon öğrenci, 20 Ocak'ta 2022-2023 eğitim-öğretim yılı ilk yarıyıl tatilini yapmak üzere karne alacak. 2 haftalık yarıyıl tatilinde kış okulları açılacak. Bu yıl ilk kez "kış" döneminde de uygulanacak ücretsiz kurslar, 21 Ocak'ta başlayacak ve 5 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar 205 milyonluk vurgun! 3 yıl boyunca müşterileri ayakta uyutmuşlar Haberi Görüntüle

Hasan Efendi öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Hasan Kılıç (Efendi) kimdir, memleketi neresi? Hasan Efendi öldü mü, kaç yaşında vefat etti? Hasan Kılıç... Haberi Görüntüle

İKİ HAFTADA 40 SAAT KURS

Matematik ve İngilizce derslerinde açılacak kurslarda, 4. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrenciler için belirlenecek 5 grupta etkinlik yapılacak. Bir öğrenci bu kursların her ikisine de başvurabilecek.

Öğrenciler bir dersten günlük 2, haftada 10, toplam 20 saatlik programlara katılacak. İki kursa katılan öğrenci, iki haftada toplam 40 saat ders almış olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading