Yandex Metrica

Libya Başbakanı Dibeybe'den Türkiye açıklaması: Halkımızın dostluğunu isteyenler hoş geldi

Libya Başbakanı Dibeybe'den Türkiye açıklaması: Halkımızın dostluğunu isteyenler hoş geldi

Libya Başbakanı Dibeybe, Türk heyetini ağırlamaktan memnuniyetini ifade ederek "Halkımızın dostluğunu isteyen ve ülkemizin birliğine saygı duyanlar hoş geldi, savaşı ve bölünmeyi destekleyenler değil" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Libya Başbakanı Abdulhamid Dibeybe, Türk heyetinin ülkesine yaptığı ziyaret ve bi ziyaret esnasında imzalanan mutabakatlara ilişkin açıklamada bulundu.

23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk Bayramı Ceza konseri nerede yapılacak? 23 Nisan Üsküdar Ceza konseri saat kaçta başlayacak? Üsküdar Çocuk... Haberi Görüntüle

SEÇİMLER İÇİN MESAJ

Twitter'dan yaptığı paylaşımda Dibeybe, Türkiye ile Libya halkının yüksek menfaatlerine hizmet eden anlaşmalar imzaladıkları için mutlu olduklarını belirtirken, seçimlerin yapılabilmesi için gereken uluslararası desteği harekete geçirme konusunda fikir birliği içinde olduklarını vurguladı. Dibeybe, "Halkımızın dostluğunu isteyen ve ülkemizin birliğine saygı duyanlar hoş geldi, savaşı ve bölünmeyi destekleyenler değil." dedi.

Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk açıklama! Mutabakat zaptı imzalandı: Kalkınma Yolu Projesi ile ilgili ABD'den ilk... Haberi Görüntüle

4 BAKAN, ALTUN VE KALIN TRABLUS'TA 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan oluşan heyet, günübirlik resmi ziyaret için dün Libya'nın başkenti Trablus'a gelmişti.

Libya Başkanlık Konseyi Başkanı Muhammed el-Menfi, Başbakan Abdulhamid Dibeybe, Dışişleri Bakanı Necla Menguş ve Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Halid el-Mişri ile görüşmeler yapılmış ve Libya tarafı ile hidrokarbonlar ve protokol alanlarındaki mutabakat muhtıraları imzalanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading