Yandex Metrica

DOLAR

32.59

%0.34 expand_less

EURO

35.05

%0.22 expand_less

ALTIN

2459.70

%1.01 expand_less

BIST

9834.55

%1.21 expand_less

BTC ($)

64370.03

%-0.6 expand_more

Levent Gültekin CHP'nin Kılıçdaroğlu için kirli planını itiraf etti: Türkiye'yi değil partiyi kurtaracağız

Levent Gültekin CHP'nin Kılıçdaroğlu için kirli planını itiraf etti: Türkiye'yi değil partiyi kurtaracağız

Muhalefetin oluşturduğu altılı masada adaylık savaşı her geçen gün içinden çıkımaz bir hal alırken CHP tarafından fonlanan Halk TV'de konuşan Levent Gültekin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gültekin, CHP'li üst düzey bir ismin, bugün CHP liderine oldukça yakın bir görecde olduğunu ve kirli planını anlattı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığını organize eden kişi olduğunu da söyleyen Gültekin, "İki ay önce bir ev sohbetinde 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız.’ dedi." diye konuştu.

Gündem

23.01.2024, 20:21

Muhalefetin oluşturduğu, PKK'nın Meclis'teki eli HDP'nin ise gizliden destek verdiği Altılı Masa'da adaylık tartışmaları kaosa dönmüş durumda. Geçtiğimiz günlerde 10. kez biraraaya gelen parti üyeleri  yine aday açıklayamadı. Umutlar 11. görüşmeye kaldı. 

Söz konusu adaylık tartışmaları ve Altılı Masa'daki kaos CHP tarafından fonlanan Halk TV'de endişeye neden oldu.

Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne söylüyor? Bor insan sağlığına zararlı mı? Hangi gıdalarda bor var? Bor kansere yol açar mı? Beypazarı Soda'dan açıklama: İthamlar kötü niyetli! Uzmanlar bor hakkında ne... Haberi Görüntüle

CHP'NİN KIIÇDAROĞLU İÇİN KİRLİ PLANI

Kanalın ekran yüzlerinden biri olan Levent Gültekin, katıldığı canlı yayında çarpıcı itiraflarda bulundu.

CHP içinden bilgi aldığını ve bu bilgilerin de teyitli olduğunu vurgulayan Gültekin, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı almak için Türkiye'yi hiçe saydığını itiraf etti.

Gültekin, 2017 referandumu döneminde Kılıçdaroğlu aleyhine çalışma yürüten CHP'li üst düzey bir ismin, bugün CHP liderine oldukça yakın bir görevde olduğunu ve kirli planını anlattı.

Bahse konu CHP'linin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını organize eden kişi olduğunu da söyleyen Gültekin, "İki ay önce bir ev sohbetinde 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz, muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız.' dedi." diye konuştu.

Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek kaldırdı! Kurultay öncesi harekete geçti! Meral Akşener'den beklenmedik hamle: Tek tek... Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ VE İMAMOĞLU'NA DESTEK

Bu yaşananlardan endişe duyduğunu dile getiren Gültekin, adaylık için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na destek verdi.

Gültekin konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi:

Eğer bir masaya oturup şu ülkeyi buradan nasıl çıkaracağız diyemiyorlarsa, hala mahalle, kimlik endişesiyse alıkoyuyorlarsa bu bize müstehak. Kimileri seçim sonucunu kesin görüp, Kemal Bey'e destek veriyor. Kimileri de benim gibi endişeli. Kendimce güvendiğim anket firmalarına bakıyorum ve muhalefet adına en iyi ihtimalde olan Yavaş ve İmamoğlu gözüküyor. İkisi de 15 puan önde. Burada bir risk var.

23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı olacak? 23 Nisan 2024 toplu taşımalar ücretsiz mi? İBB Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

 KEMAL BEY'İ ADAY YAPIYORUZ, MUHTEMELEN TÜRKİYE'Yİ KURTARAMAYACAĞIZ AMA...'

O kadar şey duyuyoruz ki... 2017 referandumunda 'inşallah referandumdan evet çıkar da Kılıçdaroğlu'ndan kurtuluruz' diyen CHP'deki çok yetkili bir kişi, şu an Kılıçdaroğlu'nun daylığını organize ediyor. Siz olsaydınız bu cümleye şahit olsaydınız endişe duymaz mıydınız? Aynı kişi bir ev sohbetinde, 'Kemal Bey'i aday yapıyoruz. Muhtemelen Türkiye'yi kurtaramayacağız ama partiyi kurtaracağız.' dedi.

Bunun bilgisi bütün yardımcılara ve Kemal Bey'e gitti. Kimse bir şey yapmıyor, burada bir şey dönüyor demez misiniz? Kemal Bey'i yıpratıcı konuşmalar yapmasına terslik var demez misiniz? HDP seçmeni muhalefete destek vermediğinde Millet İttifakı kazanamıyor. İYİ Parti'nin her gün HDP'yi hedef almasından endişe duymuyor musunuz?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading