Yandex Metrica

Kurtulmuş: Herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır

Kurtulmuş: Herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir programda yaptığı konuşmasında yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek bir asgari ücretin açıklanacağını söyledi.

Gündem

23.01.2024, 18:24

Sakarya'da bir otelde gerçekleştirilen AK Parti İstanbul Teşkilatı'nın 15. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, asgari ücret düzenlemesine de değindi.

Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da kapanacak mı? Threads kapanıyor: Meta'dan resmi açıklama geldi: Facebook, Instagram ve WhatsApp'da... Haberi Görüntüle

“YILBAŞINDAN İTİBAREN HERKESİ TATMİN EDECEK ÇOK GÜÇLÜ BİR ASGARİ ÜCRET AÇIKLANACAKTIR”

Enflasyon nedeniyle market ve pazardaki fiyat artışının farkında olduklarını dile getiren Kurtulmuş, vatandaşın alım gücünü artırmak için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Kurtulmuş, asgari ücrete ilişkin şöyle konuştu:

"Yılbaşından itibaren herkesi tatmin edecek çok güçlü bir asgari ücret açıklanacaktır. Yine aynı şekilde bu hafta içinde sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık çalışanlarıyla ilgili iyileştirme, seyyanen zamla ilgili düzenleme, öğretmenlik yasasıyla ilgili teklif Meclise geliyor. 3600 ek gösterge gibi, emeklilerin durumunun iyileştirilmesi ve diğer konularla ilgili çalışmalar nihai noktaya geliyor. Meclisteki bu bütçe trafiği geçtikten sonra inşallah bunları halledeceğiz, yoluna koyacağız ve vatandaşımızı asla enflasyonun ortaya çıkardığı bu ağır tablonun altında ezdirmeyeceğiz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading