Yandex Metrica

Korkma Ben Yanındayım dizisi bitecek mi, final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım yeni bölüm var mı?

Korkma Ben Yanındayım dizisi bitecek mi, final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım yeni bölüm var mı?

Televizyon ekranlaarındaki macarasını bitirecek olan yapımlardan biri de "Korkma Ben Yanındayım" dizisi oldu. Peki, Korkma Ben Yanındayım dizisi bitecek mi, final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım yeni bölüm var mı?

Gündem

28.04.2024, 01:00

Birsen Altuntaş'ın haberi doğrultusunda "Korkma Ben Yanındayım" dizisi için final kararı alındı. MedYapım imzalı dizi, 7. bölümde ekrana veda edecek. Peki, Korkma Ben Yanındayım dizisi bitecek mi, final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım yeni bölüm var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde neler konuşuldu? İşte son kulis bilgileri Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesinde neler konuşuldu? İşte son kulis bilgileri Haberi Görüntüle

KORKMA BEN YANINDAYIM DİZİSİ BİTECEK Mİ, FİNAL Mİ YAPIYOR?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, "Korkma Ben Yanındayım" dizisi için final kararı alındı. MedYapım imzalı dizi, 7. bölümde ekrana veda edecek.

Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Çöl tozu İstanbul'a ne zaman gelecek? İstanbul'da çamur yağacak mı? Haberi Görüntüle

NOW'DA YENİ SEZON DEVAM EDECEK OLAN DİZİLER NELER?

Kulislerden sızan bilgilere göre NOW‘un şu anda yeni sezonda da devam edecek iki dizisi “Hudutsuz Sevda” ve “Kızıl Goncalar”… Diğer diziler Yabani, Gaddar, Şahane Hayatım ve Kirli Sepeti ise sürpriz bir gelişme olmazsa bitecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading