Yandex Metrica

Konya'da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü! Pist onarım çalışması yapan bir personel şehit oldu!

Son dakika haberleri...Türk Yıldızları'na ait F-5 tipi askeri eğitim uçağı,  Konya 3. Ana Jet Üssü'ne iniş yapacağı esnada düştü. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. MSB tarafından yapılan açıklamada, ''Uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan bir personelimiz ise şehit olmuştur'' ifadeleri kullanıldı.

Gündem

23.04.2024, 16:01

Son dakika haberi... Türk Yıldızları'na ait F-5 tipi askeri eğitim uçağı,  Konya 3. Ana Jet Üssü'ne iniş yapacağı esnada düştü. Kaza sonrasında bölgeye çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi.

Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce Sivas'ta deprem mi oldu? Sivas'ta deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde 18 Nisan? Az önce... Haberi Görüntüle

ŞANTİYEDE GÖREVLİ ASKERİ PERSONELİMİZ ŞEHİT OLDU

Konya Valisi Vahdettin Özkan ise yaptığı açıklamada uçağın üs bölgesi içindeki şantiyeye düştüğünü ve o bölgede çalışan iş makinesi operatörü askeri personelin şehit düştüğünü açıkladı.

Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Haberi Görüntüle

PİLOT ATLAYIP KURTULDU

Pilot Binbaşı Şükrü Gümüş'ün (40) paraşütle atladığı öğrenildi.Uçağın pilotunun, uçak düşmeden son anda paraşüt ile atlayarak kurtulduğu açıklandı. Pilot tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi.

Zehir tacirlerine darbe! NARKOÇELİK-14 ile 321 kişi yakalandı Zehir tacirlerine darbe! NARKOÇELİK-14 ile 321 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

MSB'DEN AÇIKLAMA

MSB'den yapılan açıklamada "Konya'da eğitim uçuşu yapan Hava Kuvvetlerimize ait bir NF-5 uçağımız saat 12.51'de henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğramıştır. Kaza kırıma uğrayan uçağımızın pilotu atlayarak kurtulmuş, hastaneye sevk edilmiştir. Uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan bir personelimiz ise şehit olmuştur. Konuyla ilgili gerekli inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" denildi.

Ayrıntılar geliyor...

Habere Tepki Ver

0

3

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading