Yandex Metrica

Sitede Ara

Kılıçdaroğlu'nun tehdit videosu sosyal medyada büyük tepki topladı: Bu hadsizi dava edin

Kılıçdaroğlu'nun tehdit videosu sosyal medyada büyük tepki topladı: Bu hadsizi dava edin

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı videoya vatandaşlarda büyük tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından Kılıçdaoğlu'nun paylaştığı videoya, "Ben şahidim ki işçilerin atılmayacağına söz verdiğin halde İBB tarafından atılan işçilere sahip çıkmadın. Ben şahidim ki CHP'deki taciz ve tecavüzlerin üzerine gitmedin. Ben şahidim ki "Tankların karşısına önce ben çıkarım" dedin sonra tankları televizyondan izledin." dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:00

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya heabı (Twitter) üzerinden bugün paylaştığı video ile bürokrat ve memurları "Size son uyarım" diyerek tehditte bulundu.

Bunun ardından birçok sosyal medya kullanıcısı videonun altına yorum yaparak Kılıçdaroğlu’na büyük tepki gösterdi.

ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108. dönem sınav sonuçları nereden öğrenilir? ÖGG sınavı sonuçları ne zaman açıklanır 2024? Özel Güvenlik 108.... Haberi Görüntüle

“BEN ŞAHİDİM Kİ CHP'DEKİ TACİZ VE TECAVÜZLERİN ÜZERİNE GİTMEDİN”

Kullanıcılardan biri Kılıçdaroğlunun parti içerisinde yaşanan tecavüzlere sessiz kalmasını eleştirerek,"Ben şahidim ki işçilerin atılmayacağına söz verdiğin halde İBB tarafından atılan işçilere sahip çıkmadın. Ben şahidim ki CHP'deki taciz ve tecavüzlerin üzerine gitmedin. Ben şahidim ki "Tankların karşısına önce ben çıkarım" dedin sonra tankları televizyondan izledin." ifadelerini kullandı.

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir? Zeki Yiğit nereli? Haberi Görüntüle

“AĞZINIZDAN ÇIKANI KULAĞINIZ İŞİTİYOR MU?”

Başka bir kullanıcı, "Ağzınızdan çıkanı kulağınız işitiyor mu? Kamu görevlilerini görevlerini yapmamaya davet ve üstelik tehdit ile korkutmak "siyaset" midir? Mazinizdeki tek parti dönemi özleminiz depreşiyor sanırım." dedi.

Gölcük'te yürekler ağza geldiği an! Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Yol kapatıldı, evler tahliye edildi Gölcük'te yürekler ağza geldiği an! Benzin yüklü tanker kaza yaptı:... Haberi Görüntüle

“BU HADSİZİ DAVA EDİN”

Kullanıcılardan bir diğeri devletin her kademesinde görev alan memur ve demokratlara seslenerek, "Bu hadsizi derhal yarından geçi yok dava edin. Artık bunların hakaret ve tehditlerinin bedelini ödeme zamanı geldi de geçiyor." dedi.

Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az önce deprem mi oldu? Tokat'ta deprem mi oldu kaç şiddetinde 18 Nisan? Tokat'ta az... Haberi Görüntüle

“FETÖVARİ TEHDİT DİLİ…”

Başka bir kullanıcı ise, "Siyasi suikast tehdidi. Arkasından Yunan beslemesiDHKP-C'ye yapılan operasyonlar. Yunanistan'da aşırı sağcı gazetenin attığı 'İktidarın günleri sayılı' manşeti. Ve Kıkıçdaroğlu'ndan Fetövari tehdit diliyle memur ve bürokratları hedefe koyması. Evet Evet hepsi tesadüf." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading