Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'ndan skandal seçim vaadi! Osman Kavala ve terörist Demirtaş'ı serbest bırakacakmış

Kılıçdaroğlu'ndan skandal seçim vaadi! Osman Kavala ve terörist Demirtaş'ı serbest bırakacakmış

Kemal Kılıçdaroğlu seçim vaatlerine bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde '15 Temmuz darbe girişimi' ve 'Gezi Parkı olayları'na ilişkin iddialar kapsamında tutuklu yargılanan Osman Kavala ile 6-8 Ekim olaylarının ve öldürülen onlarca masumun sorumlusu Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağını açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 22:06

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da akşam saatlerinde bir otelde gençlerle basına kapalı bir araya geldi. 

Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Fenerbahçeli Ümit Özat, Ümit Özdağ'ın başdanışmanı oldu Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU TERÖRİST DEMİRTAŞ'IN HİÇBİR GÜNAHI OLMADIĞINI SÖYLEDİ

Kılıçdaroğlu, gençlerden not aldığı 50 soruyu tek tek cevapladı. 'İktidara geldiğinizde Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacak mısınız' sorusuna, Kılıçdaroğlu, Demirtaş'ın hiçbir suçu olmadığını, hiçbir günahı olmadığını, Demirtaş, Osman Kavala gibi birçok mahkumu serbest bırakacaklarını söyledi.

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ... Haberi Görüntüle

'DEMİRTAŞ İLE EN FAZLA GÖRÜŞEN MİLLETVEKİLLERİ CHP'Lİ VEKİLLERDİR'

Kılıçdaroğlu, "Selahattin Bey'in içeride tutulmasının temel nedeni şu, hiçbir suçu yok. Hiçbir günahı yok. Selahattin Demirtaş'ı da, Osman Kavala'yı da, askeri öğrencileri de, gazetecileri de ne kadar haksızlığa uğramış onlara göre düşünce mahkumları varsa, tamamını serbest bırakacağız. Selahattin Demirtaş ile en fazla görüşen milletvekilleri de CHP'li vekillerdir. Onu da bilmenizi isterim" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading