Yandex Metrica

Kemal Kılıçdaroğlu terörden yargılanan Demirtaş'a teşekkür etti: Geleceği beraber inşa etmeliyiz

Kemal Kılıçdaroğlu terörden yargılanan Demirtaş'a teşekkür etti: Geleceği beraber inşa etmeliyiz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu, helalleşme çağrısına yanıt veren Demirtaş'a teşekkür ederek 'Geleceği beraber inşa etmeliyiz' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:23

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu Çalar Saat programında soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu'nun terörden yargılanan Selahattin Demirtaş açıklaması şu şekilde:

Geçmişte büyük yaralarımız var. Siyasetçiler bazen bu yaraları deşiyorlar ve bunun üzerinden siyaset yapıyorlar. Bu, bizim geleceğe güvenle bakmamızı engelliyor. Ben diyorum ki: Oturuyorum helalleşelim. Bu tür şeyler olmasın bir daha. Geçmişi evet unutmayalım. Hatalar, eksikler varsa telafi edelim. Oturup helalleşelim ama geleceğe bakalım. Bütün umudum, beklentim daha güzel bir geleceği inşa etmek. Eksiğimiz, yanlışımız var. Bunu da açık yüreklilikle söyleyeceğiz. Hatadan dönmek bir erdemdir. 

Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve yaralı var! Uçuruma yuvarlanan minübüs alev alev yandı! Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A TEŞEKKÜR

(Demirtaş'ın açıklaması) Teşekkür ederim. Doğruyu görüyor Selahattin Bey. Biz mutlaka ama mutlaka bir gelecek inşa etmeliyiz ve beraber inşa etmeliyiz. Bu ülke bizim yerimiz. Gidecek yerimiz yok. Siz bu ülkede güzel bir gelecek inşa etmek istiyorsanız geçmiş yaraları kanatmamanız lazım.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin var olan sorunlarını çözme noktasında düşüncelerini ifade ediyor. Bu sorunlar kavgayla değil, mantıkla çözülür. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading