Yandex Metrica

Karadeniz'de yeni müjdeler yolda! 5 yıllık plan hazırlanmış durumda

Karadeniz'de yeni müjdeler yolda! 5 yıllık plan hazırlanmış durumda

Türkiye enerjide tam bağımsızlık için kararlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, yeni sondaj çalışmalarıyla ilgili sevindiren açıklamalarda bulundu. Bilgin, ''Fatih Sondaj Gemisi, Karadeniz'de Amasra-2 kuyusunda sondaja başladı. Buradan umutluyuz. Amasra-1 rezerviyle ilk yaptığımız modeli daha iyiye taşıyabileceğimiz veriler alacağız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Türkiye enerjide de tam bağımzıslık için çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Fatih Sondaj Gemisi Karadeniz'de Amasra-2 kuyusunda sondaja başladı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Amasra-1 keşfi yapılan sahanın tespit kuyularının ilkinin Amasra-2 kuyusu olduğunu ifade ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı, içinde bor mu var? Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı,... Haberi Görüntüle

DAHA İYİYE TAŞIYABİLECEĞİMİZ VERİLER ALACAĞIZ

Bilgin konuya ilişkin, ''Amasra-2 kuyusu sahanın sınırlarını anlamak, rezervlerin davranışlarını modellemek için bize teknik bilgi sağlayacak olan kuyudur" diye konuştu. Amasra-2 kuyusundan umutlu olduklarını söyleyen Bilgin, "Amasra-1 rezerviyle ilk yaptığımız modeli daha iyiye taşıyabileceğimiz veriler alacağız, Amasra-2 kuyusunun hedefi budur" dedi.

23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı) İETT otobüs metrobüs metro bedava mı? 23 Nisan bugün İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi? Bugün (Çocuk Bayramı)... Haberi Görüntüle

5 SENELİK PLANIMIZ HAZIR DURUMDA

Melih Han Bilgin, sözelrine şöyle devam etti:

Türkiye'nin refahından memnun olmayan kişiler, ülkeler, gruplar, şirketler Türkiye'yi çaresiz bırakabilmek için bir gayretin içerisine girdiler. Türkiye de burada arama yapmak için Berat Albayrak'ın döneminde verilmiş bir kararla 2017 yılında kararlı bir duruş sergileyerek, bu gemileri almak için yola çıktı. Ardından süreç, siyasi destek ve şimdiki bakanımızın desteğiyle beraber devam ederek ilerledi. Karadeniz'de hem sahaları geliştirmek için tespit kuyuları açıp rezervleri daha iyi tanımamız lazım hem de yeni arama kuyularıyla yeni potansiyelleri ortaya çıkarmamız gerekiyor. 5 sene içerisinde hafta, ay ve yıl şeklinde yapacaklarımız planlanmış durumda.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading