Yandex Metrica

Kabine yarın toplanıyor! Gündemde önemli konular var: Seçim, konut seferberliği, deprem...

Kabine yarın toplanıyor! Gündemde önemli konular var: Seçim, konut seferberliği, deprem...

Kabine Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de yarın yapılacak. Kabine'nin bu haftaki gündeminde depremzedeler için konut seferberliği ve seçim var.

Gündem

23.01.2024, 20:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında toplanan Kabine, iki haftalık aranın ardından yarın bir araya gelecek. Kabine'nin bu haftaki en önemli gündem maddeleri arasında Kahramanmaraş merkezli depremler ile seçim süreci ve güvenliği yer alacak. Öte yandan Kabine'de dış politika ve ekonomi ile ilgili yeni adımların da masadaki konular arasında bulunacağı düşünülüyor.

Öte yandan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Mısır ile normalleşme çalışmaları çerçevesinde bir sunum yapması bekleniyor.

Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den ayrıldı mı? Bilge Yılmaz İYİ Parti'den istifa mı etti? Bilge Yılmaz İYİ... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN KABİNE SONRASINDA 'MİLLETE SESLENİŞ' KONUŞMASI YAPACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında kameralar karşısına geçerek millete sesleniş konuşması yapması bekleniyor.

Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Galatasaray Üniversitesi'nden ABD'deki öğrenci isyanına destek: Gazze'de vahşete sessiz kalınmamalı Haberi Görüntüle

EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİNDEN BİRİ SEÇİM GÜVENLİĞİ

Kabine'nin en önemli gündem maddelerinin arasında deprem ile seçim süreci ve güvenliğinin yer alması bekleniyor.

Diğer yandan, bakanlar deprem bölgelerinde yapılan temel atma çalışmalarına ilişkin bir sunum yapacak.

ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? ANET A.Ş nedir, ne iş yapar? ANET Genel Müdürü kim? Haberi Görüntüle

TOKİ ÇEKİLİŞLERİ

Ayrıca, illerde gerçekleştirilmeye başlanan arsa ve orta gelirli TOKİ çekilişlerine ilişkin de kabinede ilgili bakanların bilgilendirme yapması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading