Yandex Metrica

Kabine açıklandı ancak 3 makam boşta kaldı! Yeni atamalar bekleniyor

Kabine açıklandı ancak 3 makam boşta kaldı! Yeni atamalar bekleniyor

Türkiye'nin 100. yılında görev alacak yeni kabine üyeleri açıkladı. Sürpriz isimlerin olduğu yeni kabinede dikkat çeken isimler yer aldı. Kabine sonrası kritik 3 koltuk boşta kaldı. MİT Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Genelkurmay Başkanlığı'na atama bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 20:59

14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta sandıktan zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam kabinede yer alacak isimleri açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve milletvekillerinin yemin etmesinin ardından merakla beklenen kabine belli oldu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı olarak Hakan Fidan'ı, Milli ve Savunma Bakanı olarak Yaşar Güler'i, İçişleri Bakanı olarak ise Ali Yerlikaya'yı atadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek: Görüşme... Haberi Görüntüle

3 KRİTİK ATAMA

Son durumla beraber MİT Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Genelkurmay Başkanlığı koltukları boş kaldı. Yeni bakanların en kısa sürede göreve başlaması beklenirken kritik koltuklara kimin getirileceği ise henüz açıklanmadı. 3 önemli koltuk için en kısa sürede yeni atamaların duyurulması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading