Yandex Metrica

Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve Taylor Swift konserin bilet fiyatları ne kadar, kaç TL, nereden alınır?

Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve Taylor Swift konserin bilet fiyatları ne kadar, kaç TL, nereden alınır?

Dünya çapında büyük bir popülerlik kazanan ünlü rapçi Jay-Z ve pop müzik dünyasının yıldızı Taylor Swift, Türkiye'ye geliyor. Peki, Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve Taylor Swift konserin bilet fiyatları ne kadar, kaç TL, nereden alınır?

Gündem

16.04.2024, 21:26

Festival organizatörü Özcan Ertaş, Türkiye'deki birçok müzikseveri heyecanlandıracak bir duyuru yaptı. Dünyaca ünlü iki yıldız şarkıcı Taylor Swift ve Jay-Z Türkiye'de konser verecek olması sosyal medyada geniş yer buldu. Peki, Jay-Z ve Taylor Swift Türkiye'ye ne zaman geliyor? Jay-Z ve Taylor Swift konserin bilet fiyatları ne kadar, kaç TL, nereden alınır?

Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale geldi Edirne'de başıboş köpek dehşeti! Kanlar içinde yerde kaldı tanınmaz hale... Haberi Görüntüle

JAY-Z VE TAYLOR SWİFT TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELİYOR?

Biletlerin 20 Kasım'da ön satışa çıkacağı belirtilen konserler, 2025 Şubat ayında gerçekleştirilecek.

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

"MÜZİKSEVERLERE EŞSİZ BİR DENEYİM YAŞATMAYI HEDEFLİYORUZ"

Festival organizatörü Özcan Ertaş, yaptığı açıklamada;

"Türkiye'nin müzik sahnesini uluslararası arenada güçlendirmek ve sanatseverlere unutulmaz deneyimler sunmak istiyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya starlarını Türkiye'de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Sahne için yurt dışından 200 TIR'lık ekipman gelecek. Bu konserler, Türkiye'nin kültürel zenginliğini ve müzikal çeşitliliğini dünya ile buluşturacak."

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi Kargo hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi... Haberi Görüntüle

Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Öğretmenlere atama müjdesi! Bakan Tekin duyurdu: Rakam konusunda uzlaşıldı Haberi Görüntüle

JAY-Z VE TAYLOR SWİFT KONSERİN BİLET FİYATLARI NE KADAR, KAÇ TL, NEREDEN ALINIR?

Jay-Z ve Taylor Swift, Türkiye'ye 2025 yılının Şubat ayında gelecek. Henüz Jay-Z ve Taylor Swift'in Türkiye'de vereceği konserin bilet fiyatı açıklanmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading