Yandex Metrica

Jandarma'dan sonra Emniyet'ten de Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu: Tam manasıyla iftira!

Jandarma'dan sonra Emniyet'ten de Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu: Tam manasıyla iftira!

Emniyet Genel Müdürlüğü, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Şikayet dilekçesinde, Kılıçdaroğlu'nun ithamlarının akla ve mantığı aykırı olduğu, hakaret ve iftira niteliği taşıdığı belirtilerek, "Genel Müdürlüğümüz açıkça karalanmaya çalışılmıştır" denildi.

Gündem

23.01.2024, 22:15

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu maddelerle ilgili söylemi gündemdeki yerine korumaya devam ediyor.  Kılıçdaroğlu'nun ithamlarının ardından önce Narkotik Şube Müdürlüğü, ardından Jandarma Genel Komutanlığı, son olarak ise Emniyet yetkilileri harekete geçti. Ana muhalefet lideri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle

"GERÇEKLİKTEN UZAK, SOYUT VE MESNETSİZ"

Şikayet dilekçesinde, ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunun altı çizildi. Emniyet Genel Müdürlüğü ve Devlete karşı iftirada bulunulduğu belirtildi. Emniyet teşkilatı ve İçişleri Bakanı'nın toplum nazarında itibarının zedelendiğinin vurgulandığı dilekçede, "Uyuşturucu kaçakçılığına göz yumulduğu ve bunun sonucu olarak da kara paranın aklandığını iddia ederek, gerçeklikten uzak, soyut ve mesnetsiz ifadelerle İçişleri Bakanlığımız ve Emniyet Genel Müdürlüğümüz suçlanmaktadır" denildi.

Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek! Bakan Fidan, Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili konuştu: Terörle mücadelede iş... Haberi Görüntüle

"TAM ANLAMIYLA İFTİRA NİTELĞİNDE"

Yapılan suç duyurusunda, Kemal Kılıçdaroğlu'nun halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma suçu işlediği vurgulandı. "Şüphelinin kamuoyuna yapmış olduğu açıklamalar tam anlamıyla iftira niteliğindedir" ifadesi yer aldı.

Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Gecelikli işkence: Tabancayı ağzına soktu mermi yutturdu Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Kurucusu Hacer Foga ile kameralar karşısına geçtitiği anları sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu söz konusu videoda Türkiye'nin uyuşturucu parasıyla cari açık kapattığını ve ülkede bir metamfetamin salgını olduğunu öne sürmüştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading