Yandex Metrica

Jackie Chan'in son hali viral oldu! O fotoğraf hakkında konuştu

Jackie Chan'in son hali viral oldu! O fotoğraf hakkında konuştu

70 yaşına basan Hollywood'un dövüş sanatları ustası ünlü yıldızı Jackie Chan, sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medyada gündem olan bir fotoğrafı hakkında konuşarak hayranlarını bilgilendirdi.

Gündem

23.04.2024, 20:51

Akrobatik dövüş sahneleriyle tanınan efsanevi oyuncu Jackie Chan, kariyeri boyunca 100'den fazla filme imza attı. "Dünyanın en çok kazanan oyuncularından" biri olarak bilinen Chan'in bir etkinlik sırasında çekilen fotoğrafı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Jackie Chan'in saçlarının bembeyaz olduğu bazı fotoğrafları kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Bu görüntüler, hayranlarını endişelendirdi ve Chan'in sağlık durumuyla ilgili spekülasyonlara neden oldu. Bunun üzerine Jackie Chan, hayranlarını rahatlatmak için bir açıklama yapmayı tercih etti.

YENİ-FİLMİ-İÇİN-ÖYLE-GÖRÜNÜYORMUŞ.jpg

Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın neyi oluyor? Selin Yalın kimdir? Cinayete kurban giden Selin Yalın şarkıcı Yalın'ın... Haberi Görüntüle

YENİ FİLMİ İÇİN ÖYLE GÖRÜNÜYORMUŞ

7 Nisan'da 70 yaşına giren ünlü oyuncu, "Kısa bir süre önce arkadaşlarım internette bazı fotoğraflarımı görmüş ve sağlığım konusunda endişelenmiş. Endişelenmeyin! Yeni filmim için öyle görünmem gerekiyordu. Saçlarımın ve sakalımın beyaz olması ve yaşlı görünmem gerekiyordu" açıklamasında bulundu.

DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular! DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular! Haberi Görüntüle

HALA FİLMLERDE YER ALABİLMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYOR

62 yıldır sinema sektöründe bulunmanın büyük bir şans olduğunu ifade eden Chan, "Hala filmlerde yer alabildiğim için çok şanslı hissediyorum" dedi. Ünlü oyuncu son olarak "Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem" filminde Splinter karakterine seslendirme yapmıştı. Ancak oyuncunun gelecek projesi hakkında henüz bilgi bulunmuyor.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

JACKİ CHAN KİMDİR?

Jackie Chan, 7 Nisan 1954 tarihinde Hong Kong'da doğdu. Genellikle filmlerindeki şarkıları da seslendiren Chan'in birçok albümü bulunuyor. Oyunculuk kariyeri boyunca 100'den fazla filme imza atan Chan, dünyanın en yüksek ücretli oyuncularından biri olarak biliniyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading