Yandex Metrica

DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular!

DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular!

DEM Parti'ye geçen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde skandallar bitmiyor. Geçtiğimiz günlerde belediyenin resmi sitesi üzerinden Türk Bayrağı'nı kaldıran DEM Partililer, bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda İstiklal Marşı'nın okunduğu sırada provokasyon gerçekleştirdi.  

Gündem

02.05.2024, 04:36

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yönetimine geçen DEM Parti'de skandallar bitmiyor. Diyarbakır'da yüzde 64.09 oy alarak belediye başkanı seçilen Ayşe Serra Bucak Küçük ve ekibi provokasyonlar ile halkı kışkırtmaya devam ediyor.

Diyarbakır'da yapılan meclis toplantısında, daha önceki yönetimde var olan Türk Bayrağı'nın kaldırıldığı görülmüştü. Bu olay gündemden düşmemişken DEM Parti'den yeni bir skandal daha geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene geçmiş olsun telefonu Haberi Görüntüle

DİYARBAKIR VALİSİ DEM PARTİLİ SÖNMEZ İLE TOKALAŞMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında yer alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin başkanvekili Eser Sönmez, İstiklal Marşı'nı okumadı. Bu olaya şahit olan Vali Ali İhsan Su, İstiklal Marşı'nı okumayan başkanvekili Sönmez ile tokalaşmadı.

Düzenlenen törende öğrenciler şiir okuyarak dans gösterisi gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su ile İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali günün önemine dair açıklamalarda bulundu. Valilik önünde düzenlenen törene Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, 7. Kolordu Komutanı da katılım gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading