Yandex Metrica

İYİ Parti’nin/ Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu mu Mansur Yavaş mı?

İYİ Parti’nin/ Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu mu Mansur Yavaş mı?

6'lı masanın dünkü toplantısında ortak Cumhurbaşkanı adayı noktasında görüş birliğine varılamaması üzerine İYİ Parti ve Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı Mansur yavaş mı Ekrem İmamoğlu mu olacak? Şeklindeki arama sorguları hız kazandı. İşte konuya ilişkin son dakika bilgileri...

Gündem

23.01.2024, 20:31

6'lı masanın dünkü toplantısında net bir Cumhurbaşkanı adayı çıkmaması iddiaları üzerine İYİ Parti'nin 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde kendi adayını çıkartacağı ihtimali ağırlık kazandı. Bu noktada, İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Sorusu merak edilmeye başlandı. Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı üzerinde çekimser davranması neticesinde dengeler değişti.

5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel lojistik pazarına damgasını vurdu! 5 yılda 8 puan yükseldi! Ticaret Bakanlığı açıkladı: Türkiye küresel... Haberi Görüntüle

İYİ PARTİ'NİN CUMHURBAŞKANI KİM OLACAK?

6'lı masa 6 Mart 2023 tarihinde bir araya gelecek ve Cumhurbaşkanı adayını kamuoyuna açıklayacak. Bu noktada İYİ Parti dışındaki 5 partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklediği biliniyor. Ankara kulislerinden yansıyan bilgilere göre ise İYİ Parti kendi adayını belirleyecek. 

Peki, aday kim olacak?

İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı henüz net olarak belli olmasa da yine Ankara Kulislerinde, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ya da ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığını istediği iddia ediliyor. 

İYİ Parti Cumhurbaşkanı adayı kısa zamanda kamuoyuna ilan edilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading