Yandex Metrica

İstanbul'da sinek kabusu! Hemen hastaneye gidin

İstanbul'da sinek kabusu! Hemen hastaneye gidin

İstanbul Avcılar'da sivrisinek ısırığı çocukların kabusu oldu. Uzman isim ortaya çıkan yaralar karşısında önemli açıklamalarda bulundu.

Gündem

23.01.2024, 17:38

Avcılar Yeşilkent Mahallesi'nde oturan vatandaşlar günwe sivrisinek dehşeti ile başladı. Mahallede oturan vatandaşlar, yakınlarda yer alan dere sebebiyle arttığını ifade ettikleri sivrisineklerin soktuğu çocuklarda yaralar oluştuğunu iddia etti. Çocukların bacakları ve kollarında sivrisineklerin sokması sonrası oluştuğunu ileri sürdükleri yaraları gösteren vatandaşlar, durumun çözümü için yetkililerden yardım talep ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'kapımız açık' mesajı sonrası Özgür Özel'den yeni açıklama Haberi Görüntüle

'SİVRİSİNEK GİBİ DEĞİL BÖCEK GİBİLER'

Mahalle sakinlerinden Songül Basıç, "Sinek çok mahallede. Zehirli bu sinekler herhalde. Geçen sene bu kadar yoktu. Bu sene çocuklarda yaralar, iltihaplar oluştu. Dünden beri kızım 'ayaklarım ağrıyor anne' diyor. İki gündür pansuman yapıyorum. Geçmezse doktora götüreceğim. Belki de zehirlidir. Kapıyı, pencereyi açık bırakınca içerisi sinek doluyor. Bizi ısırınca biz de böyle yaralar oluşmuyor. Çok sinek var, kocaman kocaman. Karınca gibi uçuyor. Sivrisinek gibi değil böcek gibiler" ifadelerine yer verdi. 

Bolu'da can pazarı! İki minibüs çarpıştı 3'ü ağır 15 yaralı! Bolu'da can pazarı! İki minibüs çarpıştı 3'ü ağır 15 yaralı! Haberi Görüntüle

'ISIRDIĞI ZAMAN KIPKIRMIZI OLUYOR'

Mahalle sakini Nazmiye Sümer ise "Buranın sivrisinekleri çok kötü. Isırdıklarında çıban gibi yara yapıyorlar. Korkumuzdan geceleri camları açamıyoruz. Burada yaşanması gerçekten zor oldu. Isırdığı zaman çıban gibi kıpkırmızı oluyor. Çocuklarımızı bunlardan zor kurtarıyoruz" diye konuştu. Kollarında yaralar oluşan 8 yaşındaki İdil de, "Beni sinek ısırdı. Çok acıyor. İlk çıktığında küçüktü sonradan giderek büyüdü" şeklinde konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading