Yandex Metrica

İstanbul’da sahte alkol deposuna baskın düzenlendi

İstanbul’da sahte alkol deposuna baskın düzenlendi

İstanbul’da sahte alkol üretilerek dağıtımı yapılan depolardan birine baskın düzenleyen polis ekipleri, dağıtıma hazır halde bulunan 1 buçuk tonluk metil alkol ele geçirdi. Baskında 2 kişi de gözaltına alındı.

Gündem

23.01.2024, 18:29

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık Suçlarıyla Şube Müdürlüğü Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Büro Amirliği ekipleri, İstanbul’da son günlerde ölümlerin artmasına neden olan sahte alkolün üretim ve dağıtımına ilişkin çalışma başlattı.

Yürütülen çalışmalarda Büyükçekmece Fatih Mahallesi’nde sahte alkol üretiminin ve dağıtımının yapıldığı en önemli depoya ekiplerce baskın düzenlendi.

Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan görüşmesi Ankara'da Afrika zirvesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan... Haberi Görüntüle

1 BUÇUK TONLUK METİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

İstanbul’daki sahte alkolün başında yer alan Durmuş K. isimli şahsın beraberinde çalışan Demo D. ve Mehmet A., 1 buçuk tonluk metil alkolün dağıtımına çıkmak üzereyken yakalandı.

Baskın haberini aldığı öne sürülen Durmuş K. ise olay yerinden kaçtı. Ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading