Yandex Metrica

İstanbul sis altında kaldı

İstanbul sis altında kaldı

İstanbul'da akşam saatlerinde nefesleri kesen manzaralar yaşandı. Özellikle Boğaz çevresinde etkili olan yoğun sis, kartpostallık görüntüler oluşmasına neden oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:15

İstanbul bugün yoğun bir sis tabakasının altında kaldı.

Şehrin pek çok bölgesinde görüş mesafesini düşüren sis, trafikte yoğunluğun artmasına neden oldu.

Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor düello oyununda kim kaybetti? Haberi Görüntüle

BOĞAZ'IN NEFES KESEN SİSLİ MANZARASI

Deniz trafiğinin de tamamen durmasına neden olan sis, her ne kadar hayatı olumsuz etkilese de özellikle Boğaz çevresinde güzel görüntüler oluşturdu.

Şehrin yüksek bölgelerinden İstanbul Boğazı'na bakan vatandaşlar, eşsiz bir tabloyu seyreder gibi keyif alırken, kartpostallık görüntüler fotoğrafçıların da kadrajlarını süsledi.

Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol bulundu? Çanakkale Gelibolu'da petrol mü bulundu 2024? Çanakkale'de kaç metreküp petrol... Haberi Görüntüle

CUMARTESİ ÖĞLEYE KADAR ETKİLİ OLACAK

Meteorolojiden de sis sebebiyle 'sarı kod' uyarısı verildi.

Yapılan açıklamada, “Yer yer yoğun olmak üzere sis hadisesi beklendiğinden ulaşımda aksamalar ve görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” ifadeleri kullanılırken yoğun sisin yarın öğle saatlerine kadar devam edeceği kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading