Yandex Metrica

İstanbul kara gömüldü muhalif gazeteler sessizliğe büründü

İstanbul kara gömüldü muhalif gazeteler sessizliğe büründü

CHP'li İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin İstanbul'daki kar esareti karşısında beceriksiz yönetimi muhalif gazeteler tarafından görmemezlikten gelindi.

Gündem

23.01.2024, 18:42

Mega kent İstanbul'da günlerdir aralıksız devam eden yoğun kar yağışı adete çileye döndü. Vatandaşlar yolda mahsur kaldı, saatlerce yürüyerek evlerine gitmeye çalıştı.

Meteoroloji'nin günler öncesinden yaptığı uyarılara rağmen CHP'li İBB yönetimi, gerekli çalışmaları yapmadı ve İstanbullu çile çekmek zorunda kaldı.

SimSimi neden tehlikeli? SimSimi nedir? SimSimi neden tehlikeli? SimSimi nedir? Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA BÜYÜK TEPKİ

İstanbullu vatandaşların dün çile çektiği saatler Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranında görüntüleri ortaya çıktı. Bu görüntü sosyal medyada büyük tepki çekti. Sosyal medya kullanıcıları, alınan tedbirlerin yetersiz kalması nedeniyle İmamoğlu'na ateş püskürdü.

Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Hakan Fidan, BM Genel Sekreteri Guterres ile görüştü Haberi Görüntüle

Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı mı? Dilan Polat tahliye mi edildi, ne oldu? Dilan Polat çıktı... Haberi Görüntüle

MUHALİF GAZETELER SESSİZ

CHP'li İBB yönetiminin beceriksizliği yüzünden İstanbul halkı mağdur olurken muhalif medyanın beyaz çileyi görmemezlikten gelmesi dikkatlerden kaçmadı. Her fırsatta iktidarı eleştirmek için hazır kıta bekleyen muhalif gazeteler, İstanbul'un kar çilesini manşetten vermedi. Özellikle Sözcü, Karar ve Cumhuriyet gazetelerinin sessizliğe bürünmesi eleştiri konusu oldu.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading