Yandex Metrica

İstanbul Havalimanı Avrupa birincisi!

İstanbul Havalimanı Avrupa birincisi!

Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Teşkilatı'nın bir haftalık kapsamlı değerlendirme raporuna göre, İstanbul Havalimanı, günlük ortalama bin 333 uçuşla Avrupa'daki en yoğun havalimanları listede birinci sıra da yer aldı.

Gündem

23.01.2024, 22:11

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHMG), Avrupa Hava Seyrüsefer Güvenliği Örgütü'nün (EUROCONTROL) 13-19 Temmuz 2022 dönemi Kapsamlı Değerlendirme Raporunu resmi internet sitesinde yayınladı.

TV8,5 yayın akışı 16 Nisan Salı! Bugün TV8,5'ta neler var, hangi maçlar var? TV8,5 yayın akışı 16 Nisan Salı! Bugün TV8,5'ta neler var,... Haberi Görüntüle

AVRUPA'DA EN YOĞUN HAVALİMANI LİSTESİNDE 1. TÜRKİYE

Rapora göre, Türkiye günlük ortalama 3 bin 526 uçuş ile Avrupa’da en yoğun trafik hacmine sahip ülkeler arasında 6'ncı sırada yer aldı. Avrupa genelinde ise aynı dönemdeki trafik hacmi günlük ortalama 30 bin 509 uçuş ile 2019 yılı seviyesinin yüzde 87’sine ulaştı.

Türkiye'den dengeleri değiştirecek hamle: Terör örgütünün bölgedeki varlığını bitirecek Türkiye'den dengeleri değiştirecek hamle: Terör örgütünün bölgedeki varlığını bitirecek Haberi Görüntüle

ANTALYA HAVALİMANI DA 7. SIRADA

İstanbul Havalimanı günlük ortalama  bin 333 uçuş ile Avrupa’daki en yoğun havalimanı olurken, Antalya Havalimanı ise günlük ortalama 937 uçuş ile 7'nci sırada yer aldı. Ayrıca, İstanbul Havalimanı küresel çapta en yoğun 8'nci havalimanı olarak öne çıkmış ve Antalya Havalimanı da küresel çapta en yoğun 40 havalimanı içerisinde yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Cumhurbaşkanı Erdoğan: Siyasi çıkar uğruna bize iftira attılar Haberi Görüntüle

THY BİN 512 UÇUŞ İLE 3. SIRADA YER ALDI

Söz konusu dönemde en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu şirketleri arasında Türk Hava Yolları (THY) günlük ortalama bin 512 uçuş ile 3'ncü sırada  yer alarak, pandemi dönemi öncesindeki seviyesinin üzerine çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading