Yandex Metrica

İstanbul'da sokak köpeği dehşeti! 3 ölü, 7 yaralı...

İstanbul'da sokak köpeği dehşeti! 3 ölü, 7 yaralı...

İstanbul Arnavutköy'de sokak köpeği dehşeti yaşandı. Sahibinin otlattığı koyunların arasına dalan köpekler 3 hayvanı öldürdü, 7'sini yaraladı.

Gündem

05.04.2024, 18:05

Sokak köpekleri can almaya devam ediyor. Saldırıları nedeniyle özellikle çocukların ölümüne neden olan sahipsiz köpekler İstanbul'da bu kez koyunları hedef aldı. Arnavutköy'deki evinin bahçesinde koyunlarını otlatan Halil Çaylak, civardaki köpek grubunun bahçeye girerek koyunlarına saldırdığını ve 3'ünü öldürüp 7'sini yaraladığını anlattı. 

Ölen koyunlardan birinin kısa bir süre önce doğum yaptığını, köpeklerin saldırısı nedeniyle kuzuların şimdi annesiz kaldığını gözyaşları içerisinde aktaran Çaylak, bahçedeki saldırıyı fark ettiğinde hemen dışarı çıkarak duruma müdahale ettiğini fakat biraz geç kaldığını söyledi. 

Emekli olduktan sonra satın aldığı koyunlara bakarak sürüyü büyütmeye çalışan Çaylak, saldırı nedeniyle büyük üzüntü yaşadı. Çaylak yetkililerin sokak köpeği terörü konusunda yeterli önlemleri almasını istedi. 

Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model Y siparişi nasıl verilir? Tesla'nın fiyatı neden düştü? Ucuz Tesla fiyatı ne kadar? 1.7 milyon liraya Tesla Model... Haberi Görüntüle

ANNESİZ KALAN KUZULARIMIN HESABINI KİM VERECEK?

Mahalledeki sokak köpeklerinin son zamanlarda çok fazla saldırganlaştığını söyleyen Halil Çaylak, "İnsanlara da saldırıyorlar. Koyunlarıma saldırıp öldürdüler. Elime silah alıp vursam ben suçlu olacağım. Ancak bunlar da can. Bu koyunlarımın hesabını, annesiz kalan kuzularımın hesabını kim verecek. Bir sokak köpeği kadar değerimiz yok" diye konuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading