Yandex Metrica

İsmet Nedim öldü mü? Agora Meyhanesi'nin bestecisi İsmet Nedim neden, kaç yaşında öldü? İsmet Nedim kimdir, aslen nereli?

İsmet Nedim öldü mü? Agora Meyhanesi'nin bestecisi İsmet Nedim neden, kaç yaşında öldü? İsmet Nedim kimdir, aslen nereli?

Yeşilçam filmlerine şarkıları ile yön veren usta müzisyen İsmet Nedim, 93 yaşında hayatını kaybetti. Agora Meyhanesi'nin bestecisi İsmet Nedim'in ölümü, sevenleri ve hayranları tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Agora Meyhanesi'nin bestecisi İsmet Nedim neden, kaç yaşında öldü? İsmet Nedim kimdir, aslen nereli?

Gündem

23.03.2024, 22:55

Yeşilçam ve Türk müziğine yön veren ünlü sanatçı İsmet Nedim, yaşadığı Almanya Berlin'de hayatını kaybetti.

Magazin yazarı Onur Akay, ''Türk müziğinde büyük bir kayıp yaşandı. 'Agora Meyhanesi', 'Arım, Balım, Peteğim', 'Benim de Canım Var', 'Kalpsiz, Boş Kalan Çerçeve', 'Seven Ne Yapmaz' gibi unutulmaz eserlere imza attı. Şarkıları Yeşilçam'ın efsane filmlerinde yer aldı. Bir dönemin önemli ses sanatçısı ve başarılı bestecilerinden İsmet Nedim, dün gece 19 Mart 2024 Salı günü saat 22.00'de çoklu organ yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. 93 yaşındaki sanatçı, Alzheimer hastalığı nedeniyle Berlin'deki bir huzurevinde kalıyordu. Sadece bir kızını tanıyabiliyor, diğer kızını ve kardeşini tanımıyordu. Cenazesi Cuma günü Türkiye'ye getirilecek'' ifadeleri ile İsmet Nedim'in vefat haberini duyurdu.

Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi Kargo hafta sonu çalışıyor mu, kaça kadar? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı, kapalı mı 2024? Yurtiçi... Haberi Görüntüle

İSMET NEDİM KİMDİR? ASLEN NERELİ?

Samsun doğumlu İsmet Nedim, İstanbul Belediye Konservatuvarı mezunudur. Ankara'ya gelerek Halil Bediî Yönetken, Muammer Sun ve Kemal İlerici gibi batı müziği ustalarından özel dersler almıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading