Yandex Metrica

İran destekli El-Nuceba isimli örgütten Türkiye'ye tehdit

İran destekli El-Nuceba isimli örgütten Türkiye'ye tehdit

Irak'ta faaliyet göstermekte olan İran destekli El-Nuceba isimli örgüt, yayımladığı Türkçe videoda Türkiye'yi tehdit etti. Türkiye'nin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarından rahatsız olduklarını belirttikleri videoda, "Sizin çocuklarınız için sömürgeci Amerika tabutlarının tecrübesinin tekrarlanmasına izin vermeyin" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 17:47

Geçtiğimiz aylarda da Irak’ta bulunan Türk askerinin varlığına karşı tehdit dolu açıklamalarda bulunan İran destekli El-Nuceba örgütü, yayımladığı Türkçe video ile bir kez daha haddini aştı.

Türkiye'nin terör örgütü PKK'nın Irak'taki varlığını sonlandırmak için düzenlediği operasyonları "işgal" olarak nitelendiren örgüt, ABD ile Türk Silahlı Kuvvetlerini aynı kefeye koydu.

Açıklamada, "İşgalcilere karşı direnişte ABD ve Türkiye arasında ayrım yapmıyoruz." İfadeleri kullanıldı.

Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Patiswiss yasaklandı mı, Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kimdir? Haberi Görüntüle

TÜRK ASKERİNE AÇIK TEHDİT

Türkiye'nin 'işgal ve yayılmacılık' ile suçlandığı videoda, "Sizin çocuklarınız için sömürgeci Amerika tabutlarının tecrübesinin tekrarlanmasına izin vermeyin" şeklinde tehditkar cümlelere yer verildi.

İran güdümündeki örgütün, 'Liva Ammar bin Yasir, 'Liva el Hasan el Mucteba', 'Ceyş’ül Tahrir Colan/Golanı Kurtarma Ordusu' ve 'Liva el Hamd' olmak üzere 4 tugaydan oluşan 10 bin kişilik bir güce sahip olduğu düşünülmekte.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi: Yine algı, yine kandırmaca, yine yalan AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den İBB'ye bozuk metro tepkisi:... Haberi Görüntüle

ABD IRAK BÜYÜKELÇİSİ: TSK IRAK GÜVENLİK GÜÇLERİNİ ZAYIFLATIYOR

Bunun yanı sıra ABD'nin Irak Büyükelçisi Matthew Tueller de PKK’ya yakın olan bir haber sitesine yaptığı açıklamasında benzer ifadeleri kullanarak şöyle konuştu:

"Türkiye’nin Irak’ta PKK’ya karşı hamlelerinden derin endişe duyuyoruz, zirâ uzun vadede bu Irak güvenlik güçlerini daha da fazla zayıflatıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading