Yandex Metrica

İmamoğlu seçim çalışmasına başladı: Bu kez Saffat Suresi

İmamoğlu seçim çalışmasına başladı: Bu kez Saffat Suresi

CHP'nin kurumsal ideolojisine taban tabana zıt bir ajans çalışmasıyla din istismarına girişen CHP tutumunu sürdürüyor. 2019 seçimleri öncesi cami gezip Yasin-i Şerif okuyan ancak seçim sonrası mütedeyyin seçmenden tepki toplayan icraatlarıyla gündeme gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu PR çalışmasına devam ediyor. İmamoğlu bu kez bir iftar davetinde Kuran-ı Kerim okudu. Basın danışmanı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Gündem

23.01.2024, 19:12

Göreve geldiği günden bu yana İstanbul'u billboardlarla yöneten 'Ekrem İmamoğlu projesi', muhafazakar tabana dini değerler üzerinden mesaj vermeye devam ediyor. 2019 seçimleri öncesi CHP'nin kurumsal politikasına aykırı eylemler ve din istismarıyla oy almaya çalışan İmamoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik PR çalışması kapsamında benzer tutumunu sürdürüyor. 

Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt: Terörle arasına mesafe koymazsa kaçınılmaz olur Bakan Tunç'tan 'DEM Parti'ye kapatması davası açılacak mı' sorusuna yanıt:... Haberi Görüntüle

DANIŞMANI İFTAR DUASINI PAYLAŞTI

‘Beylikdüzü Hayırlı İftarlar Sofrası’ adlı davete katılan İmamoğlu, Saffat  Suresi 180-181-182. ayetleri okudu.

Olayı daha dikkat çekici kılansa, Basın Danışmanı Murat Ongun'un sosyal medya hesabından bunu paylaşması oldu. Ayetleri ''Allah hiç kimseyi doğru yoldan ayırmasın. Dualarımız barış, huzur ve adalet için.'' mesajıyla paylaşan Ongun'a ve İmamoğlu'na tepki geldi.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA TEPKİ: ADAYLIĞI KESİNLEŞMİŞ

İBB Başkanı İmamoğlu'nun okuduğu  ayetlerin danışmanı tarafından paylaşılmasına sosyal medyada binlerce yorum geldi. CHP'nin dini oy aracı olarak kullandığı yorumunda bulunan kullanıcılardan bazıları İmamoğlu'nun adaylık hazırlığında olduğu için dini içerikli paylaşımlara başladığını söyledi. 

TÜVTÜRK'te yeni dönem resmen başladı! Artık o olay zorunlu olmayacak TÜVTÜRK'te yeni dönem resmen başladı! Artık o olay zorunlu olmayacak Haberi Görüntüle

HER SEÇİM ÖNCESİ DİN İSTİSMARI

Bilhassa 2018'den bu yana yoğun bir ajans çalışmasının ürünü olan proje söylemlerle gündeme gelen CHP'nin en elverişli PR yüzü olan Ekrem İmamoğlu, 2019 seçimleri öncesinde de benzer şovlara girişmişti. O dönem cami ve türbe gezen CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, seçimden hemen önce Eyüp Camisi'nde Yasin okumuştu. İmamoğlu'nun camideki görüntüsü 2019 seçimlerinin sembolik fotoğrafları arasına girmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading