Yandex Metrica

TÜVTÜRK'te yeni dönem resmen başladı! Artık o olay zorunlu olmayacak

TÜVTÜRK'te yeni dönem resmen başladı! Artık o olay zorunlu olmayacak

TÜVTÜRK, milyonlarca araç sahibini etkileyen önemli bir güncelleme duyurdu. Artık, yeni bir araç alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırma zorunluluğu kaldırıldı. Bu değişiklik, araç muayene sürecinde önemli bir dönüşümü temsil ediyor.

Gündem

25.04.2024, 14:22

TÜVTÜRK, araç muayenelerinde milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli bir değişikliği duyurdu. Artık, yeni bir otomobil satın alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırma zorunluluğunun kaldırıldığını bildirdi.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, TÜVTÜRK, Türkiye'deki trafikte kayıtlı araçların güvenliğini ve çevreye duyarlılığını artırmak amacıyla önemli bir bilgilendirme mesajı yayınladı.

Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden sonra korkutan uyarı! Kahramanmaraş depremini önceden bilmişti! Dünyaca ünlü deprem uzmanından Çanakkale depreminden... Haberi Görüntüle

İLK 3 YIL ZORUNLU DEĞİL

Bu mesajda, araç sahiplerinin periyodik olarak gerçekleştirmesi gereken muayene prosedürleri ve gelecekteki adımlar ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

TÜVTÜRK, muayenesi yapılmamış araçların trafiğe çıkmasını yasaklarken, yeni bir otomobil satın alan sürücüler için ilk 3 yıl boyunca muayene yaptırmanın zorunlu olmadığını vurguladı.

Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Hazal Çağlayan kimdir? Dilan Çiçek Deniz'i çabuk unuttu! Haberi Görüntüle

SEYYAR İSTASYONLARDA ARAÇ MUAYENELERİ NASIL OLUYOR?

Seyyar istasyonlarda binek otomobil, traktör ve motosiklet muayenelerinin yapılabildiği ifade edildi. Egzoz gazı emisyon ölçümü ise yalnızca sabit ve yetkilendirilmiş seyyar istasyonlarda gerçekleştirildiği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

1

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading