Yandex Metrica

İmamoğlu: Kendimi memleketin her yerine sorumlu hissediyorum

İmamoğlu: Kendimi memleketin her yerine sorumlu hissediyorum

Başkanlık mücadelesinin şimdiden gün yüzüne çıktığı CHP karıştı karışacak. Adaylığa hazırlanan isimlerden biri de İBB Başkanı İmamoğlu. İmamoğlu Malatya'da niyetini açık etti, 'Kendimi memleketin her yerine sorumlu hissediyorum' dedi. İddiası 'sen önce İstanbul'a bak' dedirtti.

Gündem

23.01.2024, 17:34

CHP'de başkanlık yarışı başladı. Adaylardan biri de  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu. İmamoğlu yarışta olduğunu Malatya'da ilan etti. 

'MEMLEKETİN HER YERİNDEN SORUMLU HİSSEDİYORUM'

Seçildiği günden bu yana yurt dışındaki basın kuruluşlarının ve CHP medyasının pr çalışmalarıyla desteklediği Ekrem İmamoğlu, parti içindeki yarışı hararetlendirecek bir açıklama yaptı. Malatya'ya giden İBB Başkanı yaptığı açıklamada "Kendimi memleketin her yerinden sorumlu hissediyorum" ifadelerini kullandı. 

 “Tabi Türkiye’nin her noktasına dokunmak zorunda olan bir şehirdir İstanbul. İstanbul iyi işler yaparsa, memleket de çok iyi olur. Onun için ben kendimi, 16 milyon İstanbulluya sorumlu hissediyorum; ama ben, kendimi memleketin her yerine sorumlu hissediyorum, Gölbaşı’na da. Seçim döneminde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu size bir söz vermiş; ‘Ekrem İmamoğlu kazanacak ve buraya gelecek, sizlerle beraber de güzel işler yapacak’ demiş. Ben, bugün çok mutluyum. Bugün burada Genel Başkan’ımın sözünü yerine getiriyorum; ne mutlu bana.” 

KILIÇDAROĞLU'NA ZIMNEN MEYDAN OKUDU
Ekrem İmamoğlu, her ne kadar sözlerinin sonunda "Genel Başkanımın sözünü yerine getiriyorum ne mutlu bana" dese de "Kendimi memleketin her yerine sorumlu hissediyorum" sözleri Kemal Kılıçdaroğlu'na bir meydan okuma olrak yorumlandı. 

İSTANBUL'U BATIRDI, ŞİMDİ ÜLKEYE TALİP

Göreve geldiği günden bu yana gittiği sayısız tatille gündeme gelen İBB Başkanı İmamoğlu, temel atmama törenleri, beton döktüğü metro istasyonları, AK Parti döneminde sona gelinmesine rağmen kendi döneminde tamamlayamadığı projeler ve ortadan kaybolan yüzlerce atla tartışmaların odağında. Bugün olduğu gibi her sağanak yağmurda sellerle mücadele eden İstanbul'un altyapısı da kaderine terk edilmiş durumda. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading