Yandex Metrica

İhsan Aktaş açıkladı! Altılı Masa'ya seçim anketlerinden kötü haber: Tabanları liderlerine güvenmiyor

İhsan Aktaş açıkladı! Altılı Masa'ya seçim anketlerinden kötü haber: Tabanları liderlerine güvenmiyor

14 Mayıs seçimlerine çok az bir süre kalırken anket çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Kamuoyu Araştırmacısı İhsan Aktaş deprem sonrası yapılan son anket çalışmalarının sonuçlarını açıkladı. İhsan Aktaş Altılı Masa'ya yönelik çarpıcı rakamlar verirken, AK Parti'nin son oy oranının kaç olduğunu da belirtti. Peki son seçim anketlerinde sonuçlar ne?

Gündem

28.02.2024, 15:36

14 Mayıs 2023 seçimlerine artık sayılı günler kalırken yapılan anket çalışmalarıda yakından takip ediliyor. Seçimlerin ilk turda mı yoksa ikinci turda mı tamamlanacağı merak konusu olurken son anket sonuçlarını İhsan Aktaş açıkladı. 

Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım 2 haftada yapıldı! Teleferik değil ihmalkarlık öldürdü! Raporlar ortaya çıktı: Aylar süren bakım... Haberi Görüntüle


"KIYMETLİ BİR ANKET"

İhsan Aktaş, "Depremden sonra Türkiye genelinde bir araştırma yaptık. Sadece depremzede vatandaşlara değil ülkenin farklı bölgelerindeki vatandaşları da çalışmamıza dahil ettik. Bu yüzden çok kıymetli bir anketti. Yaptığımız çalışmada tüm veriler hükümetin lehine sonuçlandı." dedi. 

Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri niçin birbirlerine girdi? Kocaeli ve İzmit belediye işçileri neden kavga etti? Kocaeli ve... Haberi Görüntüle

İŞTE O SORULAR VE YANITLAR

İhsan Aktaş anket sonuçlarına ilişkin şunları söyledi; 

Devletin yaptığı "Depremzedeler arasında ailesinde hayatını kaybeden kişilere yardım yapılacak" açıklamasını sorduk. Yüzde 70 oranında "yardım yapılır" çıktı.

"Arama kurtarma faaliyetlerinde hükümeti nasıl değerlendiriyorsunuz?" diye sorduğumuzda yüzde 63 gibi olumlu bir rakam var.

"Erdoğan'ın 1 yıl içinde konutları teslim etme sözüne inanıyor musunuz?" sorusuna ise yüzde 61 oranında evet oyu verildi.

Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? Orman Genel Müdürlüğü 170 sözleşmeli personel alacak! Tarım ve Orman... Haberi Görüntüle

MUHALEFETİN TABANI PARTİLERİNE GÜVENMİYOR 

Hastaların tedavisi ve gerekli anlarda helikopter ve uçaklarla tahliyesi konusunda ise vatandaşların 82'si memnun.

Benzer bir afet döneminde muhalefet partisi yaşananlarla baş edebilir miydi? sorusuna ise verilen yanıtların yüzde 65'i hayır. Muhalefet partilerinin tabanı partilerine güvenmiyor.

23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk Bayramı'nda özel okullar açık mı? 23 Nisan'da özel anaokulu ve kreşler kapalı mı? Yarın Çocuk... Haberi Görüntüle

AK PARTİ'NİN OYLARI YÜKSELDİ 

AK Parti'nin oy oranı 10 gün öncesine göre yüzde 1 oranında yükseldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading