Yandex Metrica

İhanet ettiler! Meral Akşener'den Yavaş ve Ekrem'e tepki: Bana abla demeyin!

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde 6 masanın ortağı olarak giren Meral Akşener, 31 Mart yerel seçimleri öncesi ipleri kopardı. Parti mensuplarıyla iftar programında konuşan Akşener, "Bizi artık rahat bırakın" diyen Akşener, "CHP’nin operasyonlarına karşı yılmadan mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gündem

08.04.2024, 08:23

Eski ortağı CHP'yi sert eleştiren Meral Akşener, "Bizi artık rahat bırakın, "CHP’nin operasyonlarına karşı yılmadan mücadele edeceğiz." diye konuştu. 

Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Aliyev Mutabakat Zaptı'nı onayladı! Türkiye-Azerbaycan Üniversitesi kurulacak Haberi Görüntüle

İHANET ETTİLER

Sözlerine devam eden Akşener, "Mansur Yavaş'ın, Muhittin Böcek'in, Ekrem İmamoğlu'nun yanında biz vardık, hepsinin ihanet ettiği de biz olduk. Dünün mağdurları, bugünün zorbaları oldu." dedi.

Kış geri geliyor! Meteoroloji'den 6 kent için alarm verdi: Sıcaklıklar bir anda düşecek Kış geri geliyor! Meteoroloji'den 6 kent için alarm verdi: Sıcaklıklar... Haberi Görüntüle

"BANA ABLA DEMEYİN"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel için ise Meral Akşener, "Bu arkadaş seçimlere kadar bizi terörist çapulcu ve marjinal de ilan ederse şaşırmayın sonra ruh ikizi deyince kızıyorlar." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading