Yandex Metrica

İhale kıyağı! CHP'li belediyeden İYİ Parti'li başkan yardımcısına anahtar teslim kafe

İhale kıyağı! CHP'li belediyeden İYİ Parti'li başkan yardımcısına anahtar teslim kafe

CHP’li Barış Yarkadaş’ın İyi Parti’nin CHP’li belediyelerden ihaleler aldığı yönündeki sözleri Bursa’da gün yüzüne çıktı. CHP’li Nilüfer Belediyesi, halkın kullandığı parka yaptırdığı kafe-restoranı, İyi Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Özgür Şimşek’e verdiği ortaya çıktı.

Gündem

23.01.2024, 19:47

CHP Eski Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in katıldığı bir canlı yayında olası iktidar durumunda HDP'ye bakanlık verilebileceğini ifade etmesi 6'lı masada krize yol açmıştı. Gürsel Tekin'in ardından Barış Yarkadaş'ın İYİ Partililerin, CHP'li belediyelerden ihaleler aldığı yönündeki açıklaması Bursa'da gün yüzüne çıktı.

Sabah'ın haberine göre; Bursa'nın Nilüfer İlçesinde bulunan Ertuğrul Mahallesi'nde, 2005 yılında çıkarılan imar planı kapsamında, yeni parseller oluşturuldu. Arsa sahiplerinden yüzde 35 kesinti yapılarak kamunun kullanacağı ortak alanlar oluştu. Bölgede yaşayan vatandaşlar içinde 3477 ada ve 2 parseldeki 3 dönümlük arsa park alanı olarak tescillendi.

Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Antalya'da teleferik neden düştü? Teleferik kazası neden, nasıl meydana geldi? Haberi Görüntüle

OYUN PARKINI TİCARETE ÇEVİRDİLER

CHP'li Nilüfer Belediyesi, yıllarca vatandaşın kullandığı parka, 2019 seçimlerinden sonra kafe-restoran yaptı. İmar kanununun "Düzenleme Ortaklık Payı, alanları amaç dışında kullanılamaz" maddesine rağmen parkı ticaret alanına çeviren belediye, kafeteryanın işletmesini ise ittifak ortağına diyet ödemek için, İyi Parti İl Başkan Yardımcısı Özgür Şimşek'e verdi. CHP eski Milletvekili Yahya Şimşek'in kızı olan ve İyi Parti Genel Merkez Kalkınma Politikaları Başkanı olarak ta görev yapan Özgür Şimşek ise kafeye sahibi olduğu inşaat firmasının ismi olan Mosbo Kafe adını verdi.

Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık sağlanacak! Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak!... Haberi Görüntüle

KIYAĞA 'EMEK' YAKIŞTIRMASI 

1 yıldır işletilen kafeye 2021 yılının Haziran ayında görkemli bir açılış yapıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem başta olmak üzere CHP Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Lale Karabıyık ve Erkan Aydın, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve İyi Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu'unn da katıldığı açılış için gelen Ankara'dan Bursa'ya gelen İyi Parti TBMM Grup Başkanı Tatlıoğlu ise "Görüyorum ki bu kardeşlerimiz emeklerini ekmeğe dönüştürmüşler" ifadelerini kullandı.

Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden giriş yapamıyorum? Microsoft Office çöktü mü? 2024 Microsoft 365 hacklendi mi? Neden... Haberi Görüntüle

YÖNETMELİK NE DİYOR?

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İmar Yönetmeliğinin 19'uncu maddesine göre ise park alanlarına encümen kararı ile ancak genel tuvalet, pergole ve kamelya yapılabiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading