Yandex Metrica

İçişleri duyurdu! PKK terör örgütüne ait 4 depo imha edildi

İçişleri duyurdu! PKK terör örgütüne ait 4 depo imha edildi

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Mardin'de tespit edilen PKK terör örgütüne ait 4 depo imha edildi.

Gündem

23.01.2024, 20:09

Türk askerinin eli kanlı terör örgütleriyle olan amansız mücadelesi kararlıkla devam ederken Mardi'nde sürdürülen 'Eren Abluka Sonbahar-Kış 3 Operasyonu' kapsamında PKK'ya büyük darbe vuruldu.

Mardin'de devam eden 'Eren Abluka Sonbahar-Kış 3 Operasyonu' kapsamında, jandarma komando timleri ve güvenlik korucularının katılımıyla Nusaybin ilçesi Kaleli ve Yakınca Mahalleleri ile Göktepe bölgesinde nokta istihbarata dayalı arama- tarama faaliyeti gerçekleştirildi.

Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle eleştirildi Türkiye'den çifte standarda tepki! ABD'nin İnsan Hakları Raporu sert ifadelerle... Haberi Görüntüle

4 DEPO İMHA EDİLDİ

Operasyonda, kayalıkların arasında gizli kalan 4 malzeme deposunda; yaklaşık 10 kilo patlayıcı madde, 5 plastik patlayıcıyla irtibatlandırılmış elektrikli fünye, 1 roket başlığına tuzaklanmış el yapımı patlayıcı (EYP), 1 roket motoru, 18 elektrikli ve mekanik fünye, 5 EYP ateşleme anahtarı, 1 basma düzeneği, çok miktarda EYP yapımında kullanılan malzeme ve elektrik kablosu, 1 tabanca şarjörü, 1 lazermetre, 1 akımölçer, 1 kumanda, 5 leşker kıyafeti ile çok sayıda gıda malzemesi ele geçirildi. Malzemeler imha edilirken, depolar kullanılamaz hale getirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading