Yandex Metrica

İbrahim Keloğlan kimdir, hapis cezası aldı mı?

İbrahim Keloğlan kimdir, hapis cezası aldı mı?

İbrahim Keloğlan kimdir, hapis cezası aldı mı? İstanbul Başakşehir'de yaşanan olay tüm Türkiye'nin vicdanını yaraladı. Bir sitenin asansöründe kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'ın yargılanmasına başlandı. Hayvan hakları savunucuları mahkeme önüne akın etti. Yüzlerce kişinin gelmesi üzerine duruşma konferans salonuna alındı.

Gündem

22.04.2024, 19:34

İstanbul Başakşehir’de Eros isimli kediyi vahşice öldüren kişinin yargılandığı dava Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Hayvan severlerin duruşmaya gelmesi mahkemede izdihama neden oldu. Duruşmaya katılmak isteyenlerin izdiham oluşturması nedeniyle duruşma konferans salonunda yapılmasına karar verdi. Türkiye'nin gündemine oturan olayın ardından İbrahim Keloğlan kimdir, hapis cezası aldı mı? soruları pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Tesla Model Y Standard Range şehir içi-şehir dışı menzili ne kadar? Tesla Model Y Standard Range şehir içi-şehir dışı menzili ne... Haberi Görüntüle

İBRAHİM KELOĞLAN KİMDİR?

İbrahim Keloğlan Erso isimli kediyi öldürdüğü gerekçesiyle mahmeye çıktı. İbrahim Keloğlan ifadesinde, "Kendimi kaybettim. Ben ve eşim insan içine çıkamayacak hale geldi" dedi.

Yılbaşı gecesi bir sitenin asansöründe Eros isimli kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezası verilmişti. Bu ceza üst mahkemece bozulmuştu. Bu kararın ardından İbrahim Keloğlan'ın yeniden yargılamasına bugün başladı. Duruşmaya hayvanseverler akın etti. 

İbrahim Keloğlan mahkemede ifadeside "Ben çok pişman oldum. Dağlara gidip kedilere köpeklere mama dağıtıyorum. Psikolojik destek almaya başlayacağım. Olay anından önce cinnet geçirmiştim, eşimle sorunlarımız vardı. O yüzden olayı gerçekleştirdim. Ailem, eşim, ben hedef alınıyoruz, korkuyoruz. Çok pişmanım. Hakkımda söylenen iftiralara da katılmıyorum.' Sanık avukatı da savunmasını yaptı, 'Müvekkilim de ben de hayvanseveriz" dedi. 

Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan? Ceza konseri saat kaçta, nerede olacak? Üsküdar Ceza konseri ücretsiz mi, bilet gerekiyor mu 23 Nisan?... Haberi Görüntüle

OLAY NASIL YAŞANDI

1 Ocak'ta İstanbul Başakşehir'de bir binanın asansöründe kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine gözaltına alınıp tutuklanmıştı. 

Keloğlan 4 Ocak'ta tutuklanmış 8 Şubat'ta da hakim karşısına çıkmıştı.

Sanık 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanığın cezası ertelenerek tahliye edildi. Savcılık ve İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi bu karara itiraz etmişti.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading