Yandex Metrica

İbrahim Karagül: Onlar orada Bizans Çocukları içeride hazırlanıyor! Türkiye'ye Ege'de tuzak kuracaklar

İbrahim Karagül: Onlar orada Bizans Çocukları içeride hazırlanıyor! Türkiye'ye Ege'de tuzak kuracaklar

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Ege'de Türkiye'ye karşı kurulan ABD ve Yunanistan tuzağına karşı önemli uyarılarda bulundu. Twitter paylaşımında "Ege'de Ukrayna gibi kriz patlayacak." diyen Karagül, Yunanistan'da kurulan üslerin Rusya ile alakası olmadığını, Batı blokunun Türkiye'ye karşı bir hazırlık içerisinde olduğunu vurguladı.

Gündem

19.03.2024, 11:22

TRHaber Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, resmi Twitter hesabından Ege'de kurgulanmakta olan tuzağa karşı önemli uyarılarda bulundu. 

Tweet serisinde Yunanistan'da kurulan ABD üslerine değinen Karagül, bu üslerin Rusya tehdidi ile ilgisi olmadığını, Türkiye'ye karşı kurulduğunu kaydetti.

26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Manisa Mesir Macunu Festivali Köfn konseri ücretsiz mi? 26 Nisan Manisa Köfn konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

"EGE'DE UKRAYNA GİBİ BİR KRİZ PATLAYACAK"

Karagül, Ege Denizi'ndeki tuzağa ilişkin şunları yazdı:

"Ege'de Ukrayna gibi kriz patlayacak. Bu açık ve yakın. O üslerin Rusya ile ilgisi yok. Türkiye’ye karşı bir hazırlık. 

Türkiye elini çabuk tutmalı. Arkada düşman bırakmamalı. Güney’deki işini çok hızlı bitirmeli. İçerideki siyasi örgütlenme de buna göre yapılıyor. Uyanın!

İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu İliç'teki maden faciasında yeni gelişme! Bakan Bayraktar duyurdu Haberi Görüntüle

"DEDEAĞAÇ'TAKİ ÜS İSTANBUL İÇİN"

Dedeağaç’taki bu üs İstanbul için. Adalardaki yığınak Türkiye için.

Onlar orada, Bizans Çocukları 'içeride' hazırlanıyor. İran-Akdeniz, Güney kuşağı temizlenmeli. Adalar’daki tehdide karşı elimiz güçlenmeli. 'İç İşgal Cephesi' ile Ege’deki üsler aynı akıl. Hazırlanıyorlar!

Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var? Bor var mı? Beypazarı maden suyu içindekiler | Beypazarı soda içinde ne var?... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE; SURİYE'NİN KUZEYİNDEKİ KORİDORU ACİLEN KURMALI"

Türkiye; Suriye’nin kuzeyindeki Koridor’u acilen kurmalı. İntihar anlamına gelse bile müdahale yapılmalı. ABD, Avrupa'yı asla dinlememeli. Türkiye’nin önünde kimse duramaz.

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'YE EGE VE ADALAR'DA TUZAK KURACAKLAR"

Rusya’ya Ukrayna’da nasıl tuzak kurdularsa, Türkiye’ye de Ege ve Adalar’da tuzak kuracaklar.  Güney’deki cephe derhal dağıtılmalı. 
'Kale kapılarını içeriden açanlar' durdurulmalı. 

Batı’nın bin yıllık hesabı ne ise, bugünkü de o. Ama biz asla savunmada kalmayız. Görecekler!

Başka yolu yok. Tereddüt ölümdür!  Anadolu’yu korumak için bu şart. Savunmada kalmak küçülmektir!"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading