Yandex Metrica

İBB skandallara doymuyor! İETT turistlere alkolle şehir turu yaptırdı

İBB skandallara doymuyor! İETT turistlere alkolle şehir turu yaptırdı

Alkol içilmesinin yasak olduğu Sultanahmet Meydanı’nda skandal görüntüler ortaya çıktı. İBB’ye bağlı turistleri gezdiren İETT otobüslerinde alkol içilmesine izin verildiği öne sürüldü. Ortaya çıkan görüntülerde çift katlı otobüslerin üst katında cam kenarında alkol şişeleri dikkat çekerken bu durum vatandaşların tepkisine neden oldu.

Gündem

17.02.2024, 19:12

İstanbul'un turistik mekanlarından olan Sultanahmet Meydanı'ndaki turistlere yönelik şehir turu düzenleyen otobüs firması ile sözleşmenin bittiği öne sürülerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi yönetimi İETT bünyesindeki otobüslerle turist taşımacılığına başladı.

Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz kıldı! Gerçek ise emniyet sorgusunda ortaya çıktı! Arsızlığın bu kadarı! Kadın kılığına girdi, okulları dikizleyip kadınlarla namaz... Haberi Görüntüle

OTOBÜSLERDE ALKOL İÇİLMESİNE İZİN VERİLİYOR

Sabah'ın aktardığı habere göre, Ocak 2022 tarihi itibariyle tarihi yarımada başta olmak üzere İstanbul turu yapan İETT'de toplu taşıma araçlarında alkollü ve yasaklı maddelerin içilmesi yasak olmasına rağmen, otobüslerde alkol içilmesine izin verildiği iddia edildi.

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

ALKOL ŞİŞELERİ GÖRÜLDÜ

Ortaya çıkan görüntülerde alkol satışı ve içilmesi yasak olan Sultanahmet Meydanında turistlerin kullandığı İETT'ye bağlı çift katlı İETT otobüsünde alkol şişelerinin olduğu görüldü. Bölgede bulunan vatandaşların dikkatini çeken alkol kutuları tepki çekti. Nur Çetinkaya adındaki bir kadın, "Sultanahmet meydanında alkollü içecek yasak olmasına rağmen İBB kendi araçlarında buna izin verip dokuyu bozmaya başlayalı bir kaç dakika oldu" ifadelerine yer verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading