Yandex Metrica

İBB'nin proje listesine AK Parti'den tepki: Vizyonsuzluk ete kemiğe büründü

İBB'nin proje listesine AK Parti'den tepki: Vizyonsuzluk ete kemiğe büründü

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İBB'nin hazırladığı proje listesine tepki gösterdi. Listenin büyük çoğunluğunun AK Parti'nin başlattığı projeler olduğunu belirten Göksu, "Gülsek mi, ağlasak mı, karar veremedim. Bu, vizyon kaybının ete kemiğe bürünmüş halidir" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:47

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi eylül ayı ilk birleşimi, Saraçhane'deki başkanlık binasında Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste AK Parti grubu adına kürsüye çıkan İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İstanbul'un değerlerinden uzak, sanal bir yöntemle yönetildiğini ifade etti.

Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi burçta olacak Nisan? Dolunay bugün saat kaçta gerçekleşecek 24 Nisan 2024? Dolunay hangi... Haberi Görüntüle

"SANAL BİR YÖNETİM VAR"

İstanbul'da gerçeklikten uzak, sanal bir yönetim bulunduğunu vurgulayan Göksu, "Bildiğiniz gibi sanal dünyanın aktörleri avatarlardır. Avatarların vizyonu olmaz. Zira avatar bir başkasının sesi ve görüntüsüdür. Biz oyunlarda hep avatarı görürüz ama asıl oyuncuyu göremeyiz. Avatara hangi sesi yüklerseniz, o sesi duyarsınız. Mesela, bir gün 'Levazım tünelini kapattık' der. Sonra başka bir gün 'Bunu kim söyledi, kapatmadık' der. Bir gün Fazilet Durağı'nda 'Kanım dondu' der. Ertesi gün 'Yanlış olmuş.' der. Çünkü bir avatardan tutarlı olması değil, kullanışlı olması beklenir. O yüzden kendisi olmayanın vizyonu da olmaz." dedi.

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

BİTİRİLMİŞ PROJELER LİSTEDE!

İBB yönetiminin bu durumun siyasi sonuçlarını görerek, algısal bir hamle ile bugünlerde "150 günde 150 proje" diye bir çalışma yaptığını anımsatan Göksu, listede gerçekten proje olarak değerlendirilebilecek olanların tamamının AK Parti döneminde başlatılmış ya da bitirilmiş çalışmalar olduğunu dile getirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading