Yandex Metrica

İBB'nin cenaze aracı yolda kaldı! Saatlerce yollarda beklediler

İBB'nin cenaze aracı yolda kaldı! Saatlerce yollarda beklediler

Bağcılar’da vefat eden yakınlarının cenazesini memleketi Tokat’a nakletmek için İBB’ye başvuruda bulunan vatandaşlar, gelecek aracın arıza yapması sebebiyle saatlerce cenazeleri ile birlikte sokaklarda bekledi. Duruma tepki gösteren cenaze yakınları kızgın.

Gündem

23.01.2024, 20:39

İBB'nin cenaze aracı, cenaze nakletmek üzere hareket halindeyken 1 Nisan Cumartesi günü akşam saatlerinde arıza yaptı. 80 yaşındaki Sündüz Karacan kalp rahatsızlığı sebebiyle 31 Mart Cuma günü hayatını kaybetti. Yakınları cenazenin defin işlemini yapılması için memleketi Tokat’a nakletmek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Saat 20.00’da 30 kişilik aracın geleceği ifade edilirken cenaze yakınları o saatte Karacan’ın tabutunu da sokağa taşıyarak beklemeye başladı. Lakin cenaze aracı belirlenen saatte konuma iştirak etmeyince cenaze yakınları sürücüyü arayarak durumu sordu. Kendilerine aracın bozulduğunu ve ne zaman tamir olursa o zaman geleceği söylenen cenaze yakınları, Sündüz Karacan’ın naaşı ile birlikte saatlerce sokakta bekledi. Bir süre sonra Bağcılar Belediyesi’nden araç talep eden vatandaşlar, 25 kişilik aracın gelmesi ile cenazelerini Tokat’a götürmek üzere yola düştü.

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

"HAVA SOĞUK VE CENAZE ORTADA"

Konu ile ilgili konuşan cenaze yakını Saffet Gümüş, “Bugün Bağcılar’da bir cenazemiz vardı. İBB’ye başvuru yaptık. Yıkaması yapıldı ve saat 20.00 gibi 30 kişilik aracı göndereceklerini söylediler. Sürücüye konum attım ve yemeğini de ayarladık. İftardan sonra herkes geldi. Dualarımızı ettik ve cenazeyi evin önüne bıraktık. Sürücüyü aradık ‘Aracımız bozuldu’ dedi. Başka araç istediğimizde olmadığını söylediler. Ne zaman yapılırsa geleceklerini söylediler. Cenaze sokakta ve insanlar dışarıda. O zaman bize söz vermesinler. Bağcılar Belediyesi’ni başvuru yaptık. 25 kişilik araç verdi. Nasip olursa birazdan Tokat’a gideceğiz. Son dakika böyle bir durumun olmaması lazım. Hava çok soğuk ve cenaze ortada” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading