Yandex Metrica

İBB Başkanı İmamoğlu, para sayma görüntülerini soran gazeteciye cevap veremedi: Eksik bir işlem olabilir'

İBB Başkanı İmamoğlu, para sayma görüntülerini soran gazeteciye cevap veremedi: Eksik bir işlem olabilir'

İBB Başkanı İmamoğlu, bir gazetecinin CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntüleri ile ilgili olarak sorduğu soruya "Makbuz var, kendi aralarında teslim, tesellüm var. Eksik bir işlem olabilir." şeklinde cevap verdi.

Gündem

21.03.2024, 17:59

Seçim çalışmalarını Bayrampaşa'da sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kente her gün yeni bir eser ve hizmet kazandırdıklarını öne sürdü. Bayrampaşa'yla ilgili anısını da anlatan İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile ilk buluşmalarından birini burada gerçekleştirdiklerini söyledi. 

İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27 saatlik arıza! İstanbul'da ulaşım çilesi! İBB'nin ''metro'' işbilmezliği vatandaşları mağdur etti: 27... Haberi Görüntüle

GAZETECİDEN ZOR SORULAR

Ekrem İmamoğlu, programı bitip de ayrılacağı sırada bir gazetecinin "zor" sorularıyla karşılaştı. Gazeteci kamuoyunun günlerdir konuştuğu CHP İstanbul İl Başkanlığında çekilen para sayma görüntülerini sordu. İmamoğlu'nun buna cevabı ise "Her şeyin bir açıklaması var. Seni rahatsız eden ne?" şeklinde oldu. Bunun üzerine gazeteci "Kamuoyunun merak ettiği bir konu, beni rahatsız eden bir durum yok. Danışmanınızın ve şirketinizin genel müdürünün parayla yakalanması bir gazeteci olarak beni rahatsız etti." dedi. Bu sözler üzerine İmamoğlu, "Partimizin işi var orada; partimizin detayları açıklama yetkisi de var, açıklayacaktır." cevabını verdi. İmamoğlu'nun bu cevabına karşı  "Parti genel merkezi bir makbuz yayımlayamadı, bağışlar makbuz karşılığı yapılıyormuş." diyen gazeteciye iyice sinirlenen İmamoğlu, "Biz öyle avroları sıfırlamayı bilmeyiz. Makbuz var, kendi aralarında teslim, tesellüm var. Eksik bir işlem olabilir." diye konuştu. "Belgenin makbuz olarak kabul edilmediğini" söyleyen gazeteciye İmamoğlu, "Avukat mısın? Yargıç mısın?" diye sordu. İmamoğlu, daha sonra Şişli'de bulunan bir otelde düzenlenen  "Ulaşılabilir İstanbul için tam yol ileri" programına katıldı ve kentin ulaşımına dair yaptıklarını ve hedeflerini anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile ortak basın toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan ile ortak basın toplantısında konuştu Haberi Görüntüle

İSTANBUL İL BAŞKANLIĞINDAKİ PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Ortaya çıkan görüntülerde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Danışmanı İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in ekibiyle birlikte balya balya para saydıkları anlar yer aldı.

Kod adı damla!  FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:... Haberi Görüntüle

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntülerine ilişkin resen soruşturma başlattı, Özgür Nas, Can Poyraz ve Fatih Keleş ifadeye çağrıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading