Yandex Metrica

Hüseyin Baş ablasını seçti: Akşener'e biat için elini öptürecek mi?

Hüseyin Baş ablasını seçti: Akşener'e biat için elini öptürecek mi?

Liderliğin babadan oğula devredildiği bir parti olan Bağımsız Türkiye Partisi, genel başkan Hüseyin Baş'ın ablası Emine Bayraktar'ın ifşaatlarıyla çalkalanıyor. Meral Akşener'in Altılı Masa'ya katmak istediği Hüseyin Baş, 20 yaş büyük ablasına 'biat' için elini öptürmek istemiş.

Gündem

07.04.2024, 05:48

Genel başkanlık koltuğu babadan oğula geçen Bağımsız Türkiye Partisi'nde (BTP) Haydar Baş'ın oğlu Hüseyin Baş, katılmak istediği Altılı Masa'ya bir çağrı daha yaptı. Parti tabanından gelen sesi dinleyerek bir çağrıda bulunduğunu söyleyen Baş, "Bundan sonrası artık saygıdeğer genel başkanların vereceği karar" dedi. 

Bostancı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen 'Cumhuriyet Şöleni'ndeki konuşmasında Baş, önceki gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ziyaretini hatırlatarak, "O yapması gerekeni yaptı. Bizi gördü, bu topluluğu gördü, bu gençliği gördü" ifadesini kullandı.

Ancak Akşener'in ittifaka yedinci ortak yapmak istediği Baş'ın başı Saadet Partisi ile dertte. Masanın küçük ortağından BTP'ye veto geldiği biliniyor. 2023 cumhurbaşkanı adaylığı konusunda zaten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile kriz yaşayan Akşener'in bu yeni krizi nasıl aşacağı merak konusu. 

23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan salı günü kargolar açık mı? MNG, Yurtiçi, Surat, Aras, PTT! 23 Nisan kargolar ve PTT açık mı? 2024 23 Nisan... Haberi Görüntüle

ABLASINDAN ZEHİR ZEMBEREK MESAJLAR

Meral Akşener 28 Ekim'de Hüseyin Baş'ı ziyaret etti.

Altılı'ya katılmak için hayli istekli olan Baş'ın önündeki yegane engel SP de değil. Hüseyin Baş, ablası Emine Bayraktar'ın sosyal medyada yazdıklarından dolayı da sıkıntılı günler yaşıyor. Babasının ölümünün ardından Hüseyin Baş'ın kendilerine eziyet çektirdiğini ifade eden Emine Bayraktar, sosyal medya hesabında şu zehir zemberek mesajları yazdı:

"BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'a sesleniyorum! Ben Haydar Baş'ın en büyük kızı Emine Bayraktar, senin ablan! Bugüne kadar sustum, rahmetli babam vefat ettikten sonra bana yaşattığın ve yaşattığınız zulmü artık kamuoyuna aktarma vakti geldi. 

Anlatayım ki kamuoyu karşılarında nasıl bir insan olduğunu, nasıl kul hakkı yediğini, nasıl kardeşinin haklarını gasp ettiğini, kendi zihniyetini kabul ettirmek için nasıl insanları dövdürdüğünüzü, nasıl yuvaları ve öz yeğeninin yuvasını dağıttığını, size biat etmeyenlerin nasıl yuvalarını yıktırdığını herkes bilsin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden?... Haberi Görüntüle

20 YAŞ BÜYÜK ABLASINA ELİNİ ÖPTÜRMEK İSTEDİ

Beni babamın cenazesine dahi koymadın, beni annemle 30 aydır görüştürmediniz. Sebebi ben sana biat etmedim, elini öpmedim. Elini öpmezsem hiçbir hak sahibi olamazsın diye annemle bana haber gönderdiniz. 

Sen kimsin, peygamber misin? Kimin intikamını alıyorsun benden? Bir insan kendisinden 20 yaş büyük ablasına gel benim elimi öp bana biat et deyip kendisinin hakkını gasp etmeyi kendine hak görür mü? Ablasına bunu yapan millete ne yapar? 

Vefatından sonra babamdan kalan haklarımdan bana tek kuruş dahi vermediniz. Sen önce ablanın ve zulüm ettiğin yeğenlerinin haklarını teslim et sonra konuş. Yoksa seni hiçbir milletvekilliği aklayamaz. Allah'ın tokatını da yersin, babamın tokatını da yersin.

Bu zihniyette olan herkes gaspçıdır hırsızdır, değil ablasına hiç kimseye faydası olmaz, sözleri laf-ı güzaftan öteye geçmez. Kamuoyuna duyurumdur; kardeşim Hüseyin Baş maalesef budur, takdir sizlerin. Söylenen sözlere ve görünüşüne aldanmayın, bana yapılanlar herkesin malumudur.

Bunu kamuoyuna açıklama sebebim insanlara karşı sorumluluk duygusundan ve vicdani bir borç hissettiğim içindir, saygılarımla arz ederim."

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

ENİŞTESİ O MESAJLARI DOĞRULADI 

Bu ifşaların ardından sosyal medyada 'sahte abla' dedikoduları dolaşıma girince devreye Haydar Baş'ın damadı, gazeteci Muharrem Bayraktar girdi. Sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Bayraktar, Emine Bayraktar'ın eşi olduğunu ve yazdıklarının A'dan Z'ye doğru olduğunu duyurdu. İşte Muharrem Bayraktar'ın o mesajı:

"Değerli dostlar! Ben rahmetli Haydar Baş'ın damadıyım. 30 yıllık gazeteciyim. Eşim Emine Bayraktar, Haydar Bey'in en büyük kızıdır. BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş'ın, ABLASINA yani eşime (ve aileme) yaptığı zulümle ilgili, eşimin aşağıdaki twitleri A'dan Z'ye DOĞRUDUR!"

Emine Bayraktar'ın açıklamaları sonrası sosyal medyada kendisine karşı başlatılan zincirleme reaksiyon, Hüseyin Baş'a bağlı trol ordusunun olup olmadığı sorusunu da gündeme getirdi. 

Hüseyin Baş, ablasının açıklamalarına henüz bir cevap vermedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading