Yandex Metrica

Hulki Cevizoğlu'ndan İmamoğlu'na tepki: Görevde yoksun ki bulunduğun tekneden mi alacak?

Hulki Cevizoğlu'ndan İmamoğlu'na tepki: Görevde yoksun ki bulunduğun tekneden mi alacak?

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri kazanması halinde kendisinin görevinden alınabileceğini iddia eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Hulki Cevizoğlu, ''Sağda solda Erdoğan beni görevden alacak diyorsun. Görevde değilsin ki, tatil yaptığın tekneden mi alacaklar seni?'' şeklinde konuştu.

Gündem

29.01.2024, 12:33

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da kuvvetli yağış sebebiyle Esenyurt'ta su baskını meydana geldi. Derenin taşması ile 2020 yılında su baskını yaşanan Pınar ile Yeşilkent Mahallesi’nde yeniden su baskını yaşandı. Sağanak yağış sebebiyle birçok evi ve iş yerini su bastı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun afet bölgesinde olması gerekirken Fethiye'de tatil yapması büyük tepki çekti. Vatandaşlar, görevini ihmal eden İmamoğlu'nu yerden yere vururken sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Hatta İmamoğlu'nun İstanbul'u yönetemediği bile dile getirildi.  İmamoğlu'nu eleştirenler arasında gazeteci Hulki Cevizoğlu da vardı. Gazeteci Hulki Cevizoğlu, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu yerden vururken CHP'li başkanın İngiliz medyasına verdiği demeçte 'Görevden alınırım' iddiasını da değerlendirdi.

Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye gençleri sakinleştirdi! Teleferik kazasında mahsur kaldılar! Kurtarma ekipleri 'manzaranın tadını çıkarın' diye... Haberi Görüntüle

CEVİZOĞLU'NDAN İMAMOĞLU'NA: BULUNDUĞUN TEKNEDEN Mİ ALACAK?

İmamoğlu için 'Demek ki bir kabahatin var' diyen Hulki Cevizoğlu şu ifadeleri kullandı; "Görevde yoksunuz ki sizi nereden alacak Erdoğan? Tatildesin bulunduğun tekneden mi alacak? Ne demek görevden alacak. Yani sen kendini biliyorsun zaten. Ve hatta demiştim ki bu konu tartışılırken önceki haftalarda demek ki senin bizim bilmediğimiz görevden alınmanı gerektiren bir kabahatin var. Böyle bir şey olur mu? İş yapma 'beni görevden alacaklar' de. Mağduriyet yaratmak siyasette başarıya giden yollardan bir tanesi. Çoğu zaman eleştirilen bir meziyettir bu. Mağdur olmadığı halde mağduriyet yaratmak."

CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte çalıştı' dedi CHP'de istifa depremi! Seçim sonuçlarını işaret ederek 'Partideki yöneticiler aleyhte... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

Bilindiği üzere İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Londra merkezli medya kuruluşu Financial Times'a konuşmuştu. Türk iş dünyasını İngiliz basınına şikayet eden İmamoğlu, sözlerinin devamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri tekrar kazanması halinde kendisinin belediye başkanlığı görevinden alınabileceği şeklinde bir iddia ortaya atmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading