Yandex Metrica

Hollanda'dan tedavi için getirilen Dilara Şahin'den güzel haber! Baba Oğuz Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Hollanda'dan tedavi için getirilen Dilara Şahin'den güzel haber! Baba Oğuz Şahin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Hollanda'da tedavi gördüğü hastanede fişinin çekilmesi kararı verilen ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile Türkiye'ye getirilen Dilara Şahin'den sevindiren haber geldi. Baba Oğuz Şahin, Dilara'nın ayağa kalktığını belirtti.

Gündem

23.01.2024, 19:24

Hollanda'da ölüme terk edilen daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı ile İstanbul'a getirilerek tedavi edilen AKUT lösemi hastası Dilara Şahin'den güzel haber geldi. 

Şahin'in babası Oğuz Şahin kızının son durumunu anlattı. 

Baba Oğuz Şahin kızının durumu hakkında, "Kızımızın tedavisi devam ediyor. Hastalığı ciddi ve riskli ama şükürler olsun ki geldiğimiz nokta umut verici. Hollanda'da kızımızdan vazgeçilmişti. Kızımızı Türkiye'de yeniden ayağa kaldırdılar. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Sağlık Bakanlığımız ve sağlık çalışanlarımız inanılmaz bir çaba gösterdi. Dilara'yı bir çocuk gibi ayağa kaldırdılar." sözlerini kullandı. 

DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler DEM'in terör köşesi! Örgüt karargahına çevirmişler Haberi Görüntüle

BABA ŞAHİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürlerini ileten Oğuz Şahin şu ifadelere yer verdi: 

Dilara, Hollanda'da ilk geldiği dönemde çok zor durumdaydı. O gencecik pırıl pırıl hemşirelerimizin ellerinden öpüyorum. Kızıma yeni doğmuş bir bebek gibi baktılar, ilgilendiler. Şu an kızımız ayağa kalktı. Önümüzde şu an lösemi tedavisi var. En kısa sürede tedavisine başlanacak. Buraya gelmeden önce kızımızı sadece yatakta uyurken görüyorduk. Şimdi kızımızla konuşabiliyor, sohbet edebiliyoruz. Kokusunu alabiliyorum. Ben tekrar Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a ve Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut Karagöz hakkında karar verildi Antalya'daki teleferik faciasıyla ilgili tutuklanan CHP'li Kepez Belediye Başkanı Mesut... Haberi Görüntüle

HOLLANDA'DAN HİÇBİR YETKİLİ ARAMADI 

Şahin, Hollanda'dan hiçbir yetkilinin kendileri iletişime geçmediğini belirterek, "Dilara aynı zamanda Hollanda vatandaşı. Hollanda'da yaşayan komşularımızdan geçmiş olsun mesajları geliyor. Tüm bu yaşananlara rağmen Hollandalı yetkililerden bir telefon dahi gelmedi. Hollanda Konsolosluğu buraya 12 kilometre uzaklıkta sadece. Hiçbir şekilde bir 'geçmiş olsun' demek için bile iletişime geçmediler." sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading