Yandex Metrica

Sitede Ara

Herkesin bildiği giyim markasından skandal reklam! Yıldız Tilbe bile kayıtsız kalamadı

Herkesin bildiği giyim markasından skandal reklam! Yıldız Tilbe bile kayıtsız kalamadı

İspanya merkezli giyim markası ZARA'nın reklamı sosyal medyayı ayaklandırdı. Reklamında sandaletleri ekmeğin üzerine koyan dev ZARA'ya yönelik binlerce tepki tweeti atıldı. Söz konusu reklama Yıldız Tilbe de kayıtsız kalamadı.

Gündem

29.04.2024, 20:14

Dünyanın en büyük giyim markalarından biri olarak kabul edilen ve Türkiye'de de yüzlerce mağazası yer alan ZARA skandal bir reklam afişine imza attı. ZARA'nın afişi sosyal medyada yüz binlerce kullanıcının tepkisine yol açtı.

ZARA, internet sitesinden satışa sunduğu deri sandaletin görselinde ekmekleri kullandı. 50 euroya satılan ürünün görselinde, ekmeklerin üstüne sandaletler yerleştirildi.

Kullanıcılar görseli büyük bir saygısızlık olarak nitelerken ZARA'dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. #zarahaddinibil etiketiyle Twitter'da paylaşım yapan kullanıcılar, ZARA'nın yaptığı hatadan bir an önce dönmesini istedi.

Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Milliyet farkı ücreti alan otel hangisi? Milliyet farkı nedir? Haberi Görüntüle

YILDIZ TİLBE: ZARA KAPANSIN

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe de yaşanan skandala tepkisiz kalamayarak sosyal medya hesabından art arda paylaşımlarda bulundu. Tilbe, "Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesin. Kapansın ZARA kendi memleketine gitsin , Allah orada versin cezalarını bize bulaştırmasın. Nimet sizi çarpsın , ayaklar altında siz kalın İnşallah ve inşallah. Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken , ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır?, Allah sorsun , alçaklar." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading